FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

[SWAP][TRIPLE SWAP it ON][Mod_Boost]

1,390 posts
Thanks Meter: 2,694
 
By k1ks, Senior Member on 30th April 2014, 04:48 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
2nd June 2014, 10:20 AM |#21  
Sonu44589's Avatar
Member
Flag Roorkee
Thanks Meter: 15
 
More
which one is better?
Which ones are better:
Your swap scripts or the revised 1gb ram mod's swap scripts?
 
 
2nd June 2014, 11:11 AM |#22  
k1ks's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2,694
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Sonu44589

Which ones are better:
Your swap scripts or the revised 1gb ram mod's swap scripts?

These are not the same, the values ​​change . Mine fits my Mod

I do not want to work saurabh0291 endangered.

I think every member must do his opinion.
The Following User Says Thank You to k1ks For This Useful Post: [ View ]
3rd June 2014, 04:51 PM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
@k1ks Hey bro used this swap script , How to find out its getting used ( swapped memory)
Should I make some commands from Terminal Emulator?
Btw mod's a great idea
Last edited by shashx974; 3rd June 2014 at 05:11 PM.
4th June 2014, 11:45 AM |#24  
k1ks's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2,694
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shashx974

@k1ks Hey bro used this swap script , How to find out its getting used ( swapped memory)
Should I make some commands from Terminal Emulator?
Btw mod's a great idea

Simply put , open the terminal type free .
The Following User Says Thank You to k1ks For This Useful Post: [ View ]
5th June 2014, 08:38 AM |#25  
Senior Member
Bangalore
Thanks Meter: 29
 
More
@ k1ks This swap is acquiring space from my internal SD storage, how to change it to external sd Card
Last edited by liveXtrm; 5th June 2014 at 09:06 AM.
9th July 2014, 11:44 AM |#26  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
More
NO file Showing in gallery
after flashing triple swap my gallery not showing any thing no media....

JMPchilly15-ROM
BBv2.7


media scanner n all other i tried but not successful ...


any help.??????
10th July 2014, 04:53 PM |#27  
k1ks's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2,694
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by liveXtrm

@ k1ks This swap is acquiring space from my internal SD storage, how to change it to external sd Card

The mod does not manages the swap SD , If you want to sd card, go to playstore.

Quote:
Originally Posted by awinash_rkdf

after flashing triple swap my gallery not showing any thing no media....

JMPchilly15-ROM
BBv2.7

media scanner n all other i tried but not successful ...
any help.??????

Since the flash swap ? : Confus: weird yet it does not affect the system, it just takes the free space

Rom bug or not ?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes