Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,888 Members 52,568 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[SOLVE] Lost Knock On when flash kdz D80220b Vodafone Spain

Tip us?
 
somboons
Old
#11  
somboons's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 365
Posts: 899
Join Date: Apr 2011
Location: Bangkok

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by pendroz View Post
Oke

Solution

* 3845#*802# > setting > update touch firmware

* The device will freeze ( Wait until the process )

Re Test
very thank

Mobile :LG G2
Tablet : Nexus 7 2013 LTE
facebook : www.facebook.com/droidth
 
kennguy
Old
#12  
kennguy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 235
Join Date: Dec 2011
Location: HCM
Quote:
Originally Posted by somboons View Post
work on 20b but when go to other fw knock on lost
I heard someone said that LG has changed something in new FW so knock on will lost even you downgrade or flash another FW.
 
somboons
Old
#13  
somboons's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 365
Posts: 899
Join Date: Apr 2011
Location: Bangkok

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kennguy View Post
I heard someone said that LG has changed something in new FW so knock on will lost even you downgrade or flash another FW.
Solution

* 3845#*802# > setting > update touch firmware

work very well

Mobile :LG G2
Tablet : Nexus 7 2013 LTE
facebook : www.facebook.com/droidth
The Following 2 Users Say Thank You to somboons For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pichonCalavera
Old
#14  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 15
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by somboons View Post
Solution

* 3845#*802# > setting > update touch firmware

work very well
A 1,000 thanks!, I updated to the most recent Kit Kat from Rogers on my D803 and Knock On was not working when I downgraded to an older release. Dialing 3845#*803# solved the problem .
 
kennguy
Old
#15  
kennguy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 235
Join Date: Dec 2011
Location: HCM
Quote:
Originally Posted by Hid3rs View Post
Go to the service menu (3845#*80x#) and look for "Update Touch Firmware", it will fix it the issue.
Hi, when I use knock code, can I use knock on too mate?
 
robogo1982
Old
#16  
robogo1982's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 417
Posts: 1,387
Join Date: Apr 2011
Location: Osijek
Quote:
Originally Posted by kennguy View Post
Hi, when I use knock code, can I use knock on too mate?
Had you run the wizard for the Knock Code, you would've noticed that you can not use Knock On when Knock Code is enabled.

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1399049034483.jpg
Views:	64
Size:	123.7 KB
ID:	2721716
| LG G2 | D802 | stock | 72 hrs on a single charge
| Samsung Galaxy S4 I9505 | custom ROM | [sold]
| Sony Xperia Z | stock | [sold]
| Samsung Galaxy S3 GT-I9300 | custom ROM | [sold]
| Samsung Galaxy S2 GT-I9100 | stock | [sold]
| Samsung Galaxy S GT-I9000 | custom ROM | [sold]
| HTC Desire | stock | [sold]
| HTC Hero | stock | [sold]
:: i'm a lazy mug who doesn't update his signature that often ::

The Following 2 Users Say Thank You to robogo1982 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xtynekk
Old
#17  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 62
Join Date: May 2012
I have also lost knock on/code but as you suggested I made this toch firmware update and after that knock on works but... all the time, even if I'm using knock code.. I tried wipe and differnet kernel's but nothing seems to help..

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Cell Phone SIM Unlock Bill Just Steps Away from President’s Desk

For all those who believe that Cinderella stories don’t actually … more

Get Your Cargo to its Destination in 4×4 Military Operations Reborn

Racing games have evolved quite a bit since the days of Pole … more

Automate Your Device with Sfen

Changing the profile of yourdevice manually is now long forgotten. Since the advent of Android automation … more