Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,210 Members 49,504 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Connected as installer/USB connection action

Tip us?
 
scriz
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 698
Join Date: Jan 2009
Location: Dayton, OH

 
DONATE TO ME
Default Connected as installer/USB connection action

This is in other phones forums also. Can anyone come up with a solution for this? I absolutely do not want my phone "connecting as installer" when I plug it into my computer. I tried the option in 8#0808# and selecting MTP + ADB, but it doesn't survive a reboot.

Haaaalp.
Current phone: White LG G3
Rom: Stock

 
kprice8
Old
#2  
kprice8's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 422
Join Date: Apr 2014
Location: Lansing MI
Quote:
Originally Posted by scriz View Post
This is in other phones forums also. Can anyone come up with a solution for this? I absolutely do not want my phone "connecting as installer" when I plug it into my computer. I tried the option in 8#0808# and selecting MTP + ADB, but it doesn't survive a reboot.

Haaaalp.
I have been having this happen too. I wonder if the Root caused that to glitch to where it won't save as a MTP, but as an Installer...
If I helped you, hit thanks if you like.

-Kevin
 
Spedkiller
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 15
Join Date: Apr 2014
I would like this fixed too, maybe even with the option to default to USB 3. Is it only our phone model with verizon crap doing this, or is it all models?
I imagine someone could at least make an xposed module to do this.
 
ktoonsez
Old
#4  
ktoonsez's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter 37730
Posts: 13,768
Join Date: Nov 2011
Location: Tempe

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Spedkiller View Post
I would like this fixed too, maybe even with the option to default to USB 3. Is it only our phone model with verizon crap doing this, or is it all models?
I imagine someone could at least make an xposed module to do this.
It is only ours, and it is really pissing me off too. I deleted the .iso file /system/etc and it still keeps doing it. Searched the forum, the entire internet too and no good answer that works for our phone. Someone please PM me if you figure out a way. Might have to be a smali edit

If you like my work, donate with this link:
http://forum.xda-developers.com/dona....php?u=4325945
_____________________________
Do NOT flash my kernels if you are allergic to AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________
 
ktoonsez
Old
#5  
ktoonsez's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter 37730
Posts: 13,768
Join Date: Nov 2011
Location: Tempe

 
DONATE TO ME
Guess no one has looked into this.

If you like my work, donate with this link:
http://forum.xda-developers.com/dona....php?u=4325945
_____________________________
Do NOT flash my kernels if you are allergic to AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes