Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,210 Members 48,434 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Dual sim adapter ? anyone have ?

Tip us?
 
clixo
Old
(Last edited by clixo; 20th January 2014 at 05:30 PM.) Reason: add link
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Nov 2008
Default Dual sim adapter ? anyone have ?

Hi.
Is there any dual-sim adapter available to use with sensation ?
I have one sim with 3G ( free ) and the other is for normal gsm service and i would like to use both in my htc sensation. i know gmate but if i could use any adapter inside the phone , even if i have to change the carrier to use 3g its not a big problem.

just found this one :http://www.the-internet-shop.co.uk/h...d-adapter.html

would it work ?
 
Voklav
Old
#2  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 97
Join Date: Jun 2011
Hmm what about battery life?

Sent from my HTCSensation using xda app-developers app
 
paolo1234
Old
#3  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 41
Join Date: Mar 2013
Default dual sim

funziona? dove lo si puo acquistare?
 
bubaloo
Old
#4  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 53
Join Date: Jan 2009
im interested to know if this works too
 
guardiang3
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Jul 2012
One sim, i have a weak battery.
Imagine 2 sims.

Some one try it!?
 
Neoby
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 20
Join Date: Jul 2010
Location: Dortmund
so no dual-sim adapter?
 
clixo
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by Neoby View Post
so no dual-sim adapter?
it works .... kind of, i got one adapter from magic sim, had to cut the 2 sims so they could fit and after some strugle to get it to get recognized by the phone i got the following :

with my normal sim with no data service it worked OK, if i tried to change to my data card i got no service, so i had to fully reboot the phone and after the boot i get data service.
With the data service ON if i tried to change to my normal sim card with NO data service with changed OK and it worked, but if i needed to get again data i needed to change to sim with data service and again reebot.
So i send it back ! realy bad mistake to send it back and ask for a refund ! they say to me that they did not get the card back , and i am now with a complete loss ! no card and no money even for the return of the card that was sent at my expense ! in my postal service provider i have information that the card left portugal , but after that it vanished !
I would NOT recomend anyone to get such card !
 
Neoby
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 20
Join Date: Jul 2010
Location: Dortmund
ok thanks, so IŽll save some money for a china-dual-sim smartphone, thanks =)
 
clixo
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by Neoby View Post
ok thanks, so IŽll save some money for a china-dual-sim smartphone, thanks =)
I think its the best solution ! nevertheless our sensation is still a great phone ! thats the reason i have not yet bougt a new phone !
 
RedPulse
Old
#10  
RedPulse's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by Neoby View Post
ok thanks, so IŽll save some money for a china-dual-sim smartphone, thanks =)
That is a good idea, a phone that isn't meant to have dual sim, would be heavy.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Give Your Screen Some Color with HexaTime Live Wallpaper

We don’t often cover very many live wallpapers here on the XDA Portal. You may … more

Android Wear App Review: Command Google Now with Commandr – XDA Developer TV

OK Google. Make Me a sandwich. How many times have you … more

Play Your Hits and Learn the Lyrics with NextGen Music Player

There are plenty of music players for Android available in Play Store. They … more

Control Your Toast Notifications with SlicedToasts

Toasts are delicious, even in their Android flavor. In Android, toast doesn’t lead … more