Post Reply

[ROM][4.4.4][UNOFFICIAL][P880] CarbonROM - (UDPATE:12/JULY/2014)

OP animus7

9th July 2014, 04:32 PM   |  #51  
rtunner's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
53 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
Didn't work for me.. I was able to format to F2FS, but when I make it to flash the last update 7/7 it keep aborting, failing. Somehow my backup's gone.. I think it's because I made it with CWM, maybe... but TWRP didn't find it. Anyway, I was forced to install Vanir, cause was the only I found on my external memory and Carbon don't want to install...
9th July 2014, 05:28 PM   |  #52  
OP Member
Thanks Meter: 246
 
97 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
I have find the problem! A problem with the updater-script. In the next days I try to build a new version
Last edited by animus7; 9th July 2014 at 05:30 PM.
The Following 3 Users Say Thank You to animus7 For This Useful Post: [ View ]
10th July 2014, 10:42 AM   |  #53  
rtunner's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
53 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by animus7

I have find the problem! A problem with the updater-script. In the next days I try to build a new version

Thanks. I'll be waiting.
12th July 2014, 06:30 PM   |  #54  
OP Member
Thanks Meter: 246
 
97 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
New build uploaded!

Please use this instruction to set up F2FS in your recovery: http://animus7-development.tk/device..._IMPORTANT.txt. You need F2FS for this ROM.

http://animus7-development.tk/device/p880/CarbonROM/
The Following 2 Users Say Thank You to animus7 For This Useful Post: [ View ]
12th July 2014, 07:07 PM   |  #55  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
121 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
How work new version?
12th July 2014, 10:17 PM   |  #56  
Member
Thanks Meter: 4
 
30 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
the last two builds were broken, running the new finally ?
12th July 2014, 11:38 PM   |  #57  
OP Member
Thanks Meter: 246
 
97 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Yes, the new build is working.
13th July 2014, 12:32 AM   |  #58  
rtunner's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
53 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
I have a problem with microphone and camera. Microphone doesn't work at all and camera when I take a picture using flash there's a delay of 10 seconds to the photo to be taken.
The microphone only works during calls using spearkphone.
I think it's google apps related, cause when I flashed Vanir, everything worked fine.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus 4X HD Original Android Development by ThreadRank