Post Reply

[Q] TomTom Blank/Black Maps ?

OP 0-0-0

13th June 2014, 10:19 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
125 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Could anyone that owns any TomTom apps, confirm that it works on the Tab Pro range of tablets.

I'm using the 8.4" and if I install either UK/Ireland or Europe, all I see are blank/black maps, the rest of the UI is displayed correctly.
I've installed App Settings for Xposed and adjusted the DPI and screen res, but it still doesn't work properly.
The apps and maps work OK on my phone.

I know that Sygic works fine.

Thank you.
22nd June 2014, 02:07 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
125 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
No one uses TomTom ?
9th July 2014, 10:44 PM   |  #3  
vince52's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2010
Question
Quote:
Originally Posted by 0-0-0

No one uses TomTom ?

Quote:
Originally Posted by 0-0-0

Could anyone that owns any TomTom apps, confirm that it works on the Tab Pro range of tablets.

I'm using the 8.4" and if I install either UK/Ireland or Europe, all I see are blank/black maps, the rest of the UI is displayed correctly.
I've installed App Settings for Xposed and adjusted the DPI and screen res, but it still doesn't work properly.
The apps and maps work OK on my phone.

I know that Sygic works fine.

Thank you.

Same problem with 10.1 lte black screen try igo primo 2560/1600
13th July 2014, 03:34 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
125 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by vince52

Same problem with 10.1 lte black screen try igo primo 2560/1600

Thank you for the reply and confirmation.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Tab Pro 12.2, 10.1, 8.4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank