Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,011 Members 39,336 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Galaxy Note 10.1 2014 (Wi-Fi) Kit Kat is OUT

Tip us?
 
volkie1912
Old
#321  
volkie1912's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 31
Join Date: Jul 2012
Location: Izmir/KSK
Default battery life

I get 9.5 hours screentime on colombia version but in usa version only 8 hours, all settings are same, wifi always on % 30 brightness gps on, any idea for this difference
 
KiwiBird97
Old
(Last edited by KiwiBird97; 16th May 2014 at 05:29 AM.)
#322  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jan 2014
Default US Version

Quote:
Originally Posted by MasterZen88 View Post
I'm trying to figure out the same thing.

Hope this helps:

P600UBUCND1
Model: P600
Region: Brazil(UB)
Language: En,Es (UC)
Year: 2014 (N)
Month: April (D)
Version: 1

P600XXUCND4
Model: P600
Region: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom (XX)
Language: En,Es (UC)
Year: 2014 (N)
Month: April (D)
Version: 4
P600UEUCND2
Model: P600
Region: United States (UE)
Languages: Multiple (UC)
Year: 2014 (N)
Month: April (D)
Version: 2
 
RiftReaper
Old
(Last edited by RiftReaper; 10th June 2014 at 05:04 AM.)
#323  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 74
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by Mustagme View Post
I have the horizontal line issue too. I did find a workaround.

1) Download another movie player (such as MxPlayer)
2) Go into the settings and disable all hardware acceleration
3) Enable software acceleration (both local and network)

This took care of the line issue for me.
I have this issue too. Disabling hw in mx player does fix it.

Rebooting also makes it go away, as does disabling hardware overlay in the developer menu. Although I still notice a few artifacts in the video even with hw overlay disabled
 
xytherion
Old
#324  
xytherion's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 65
Join Date: Jul 2011
Location: Iloilo City
Default KitKat for Philippines

Hi therw! Any chances that there are other filipinos out here? Have you received an update? because I haven't have it yet
and one thing, what does using other countries firmware do?
 
KiwiBird97
Old
#325  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jan 2014
Yes! Absolutely! Go to Samsung Galaxy Apps and search for Hancom Office. No root needed, keeping Device Status as Official.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes