Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,594 Members 39,365 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Update s3 from 4.1.1 to 4.4

Tip us?
 
pash81
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jun 2014
Default [Q] Update s3 from 4.1.1 to 4.4

HI Guys,

My brother sent me an unlocked AT&T s3 from USA. I live in Australia and have been using the phone here since last year. Recently i found out that the phone is till running 4.1.1 software but when i checked for an update it says that there is no update available.

Can anyone please tell me that how can I upgrade the software here in Australia?

Thanks,
 
abdestar
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jun 2013
Default I have the same problem

Quote:
Originally Posted by pash81 View Post
HI Guys,

My brother sent me an unlocked AT&T s3 from USA. I live in Australia and have been using the phone here since last year. Recently i found out that the phone is till running 4.1.1 software but when i checked for an update it says that there is no update available.

Can anyone please tell me that how can I upgrade the software here in Australia?

Thanks,
I have the same problem, can you please help us to upgrade to 4.4.2 step by step because I'm beginner in this
 
DocHoliday77
Old
#3  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5,866
Posts: 8,522
Join Date: May 2011
Location: HuntsVegas!!!

 
DONATE TO ME
Just follow enewman17's How to Update thread. Pretty much right next to this one, but here's the link:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2789917
 
abdestar
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jun 2013
Default thanks

Quote:
Originally Posted by DocHoliday77 View Post
Just follow enewman17's How to Update thread. Pretty much right next to this one, but here's the link:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2789917
Many thanks for your help. Is this method is working for my case (SGH-I747 with 4.1.1 rooted)
 
abdestar
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jun 2013
Default it works !!!!

Quote:
Originally Posted by DocHoliday77 View Post
Just follow enewman17's How to Update thread. Pretty much right next to this one, but here's the link:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2789917
Thank you very much, it works great for me
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes