Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

GT-I8190N not booting.. Help?..

OP TrekHackz

12th June 2014, 09:11 AM   |  #31  
TrekHackz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 35
 
122 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
I think i found the problem.. it looks like there is a missing piece.. might have something to do with why it never boots up.. only bootloops?.. can anyone confirm this?

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1402557052830.jpg
Views:	89
Size:	53.6 KB
ID:	2793782  
12th June 2014, 10:21 AM   |  #32  
tys0n's Avatar
Recognized Contributor
Flag Stockholm
Thanks Meter: 1,262
 
1,982 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by TrekHackz

I think i found the problem.. it looks like there is a missing piece.. might have something to do with why it never boots up.. only bootloops?.. can anyone confirm this?

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

There's some kind of cover missing, and inside that round hole there should be a round connector. That picture looks like its missing.

Sent through time and space from my s3mini/CM11
12th June 2014, 10:27 AM   |  #33  
TrekHackz's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 35
 
122 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by tys0n

There's some kind of cover missing, and inside that round hole there should be a round connector. That picture looks like its missing.

Sent through time and space from my s3mini/CM11

Could that be the problem?.. i just need to buy a new cover and a connector maybe?..

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
14th July 2014, 12:15 PM   |  #34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by TrekHackz

Could that be the problem?.. i just need to buy a new cover and a connector maybe?..

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app


i have the same problem, and i have cover intact
14th July 2014, 04:49 PM   |  #35  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
307 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by TrekHackz

Odin works now.. so no error log there.. but when i flashed the firmware.. the phone counted something.. look at the 2 pictures.. ive tried flashing recovery.. pit file.. param.. everything i think.. all of them for GT-I8190N.. still doesnt boot..

No point in fixing it, send it to Samsung as you are still under warranty because the status is Official...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes