FORUMS

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

Video problem

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By sumitk31, Junior Member on 27th May 2014, 09:23 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
i am facing a strange problem with moto e.
When I send the videos shot with this phone using bluetooth/whatsapp the receiver is not able to play the videos. Even the sent video in whatsapp doesn't play on moto e either.
The voice is audible but the video shows only RGB lines.

Anybody else facing similar issue.
To fix the issue I tried stopping the camera app, then clearing the camera app cache.
This fixed the issue but after one day the issue again cropped up.
 
 
g33kparineeti
6th June 2014, 03:51 PM |#2  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by sumitk31

i am facing a strange problem with moto e.
When I send the videos shot with this phone using bluetooth/whatsapp the receiver is not able to play the videos. Even the sent video in whatsapp doesn't play on moto e either.
The voice is audible but the video shows only RGB lines.

Anybody else facing similar issue.
To fix the issue I tried stopping the camera app, then clearing the camera app cache.
This fixed the issue but after one day the issue again cropped up.

Try to play the video in MX Player and see if it helps....
7th June 2014, 04:07 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by g33kparineeti

Try to play the video in MX Player and see if it helps....

I tried playing the video in MX and VLC both can't disply the video.
On Moto E the original video can be played but the same video when sent via Whatsapp is not being played neither on the Moto E from which it is sent nor on any of the destination devices.
7th June 2014, 05:49 AM |#4  
JJ Singh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by sumitk31

I tried playing the video in MX and VLC both can't disply the video.
On Moto E the original video can be played but the same video when sent via Whatsapp is not being played neither on the Moto E from which it is sent nor on any of the destination devices.

Try to change the decoding of the player.. Ie. In mx player if it's SW(software decoding) change it 2 HW(hardware decoding) or vice versa...
19th June 2014, 01:58 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Moto E video sending problems
Quote:
Originally Posted by sumitk31

i am facing a strange problem with moto e.
When I send the videos shot with this phone using bluetooth/whatsapp the receiver is not able to play the videos. Even the sent video in whatsapp doesn't play on moto e either.
The voice is audible but the video shows only RGB lines.

Anybody else facing similar issue.
To fix the issue I tried stopping the camera app, then clearing the camera app cache.
This fixed the issue but after one day the issue again cropped up.

Hi, I am having same problem. Were you able to resolve the issue?

Thanks
23rd June 2014, 03:20 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by isseth

Hi, I am having same problem. Were you able to resolve the issue?

Thanks

Hi,,, isseth and sumitk31... I am also faceing the same problem wid whatsapp.. How you solved this? kindly suggest

thanks,..
24th June 2014, 08:56 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Whatsapp Sending Video Problem
hi sumit....

I am also facing the same problem.. unable to find any solution.. how did u fix it.??

whatsapp video showing blurred lines while sending it to others.. even i am unable to play these videos..

kindly share me your contact number.. mine is 9717645424..

thnks...






Quote:
Originally Posted by sumitk31

i am facing a strange problem with moto e.
When I send the videos shot with this phone using bluetooth/whatsapp the receiver is not able to play the videos. Even the sent video in whatsapp doesn't play on moto e either.
The voice is audible but the video shows only RGB lines.

Anybody else facing similar issue.
To fix the issue I tried stopping the camera app, then clearing the camera app cache.
This fixed the issue but after one day the issue again cropped up.

15th July 2014, 04:54 PM |#8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
no luck yet
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes