FORUMS

vibrator and noise problem

23 posts
Thanks Meter: 4
 
By motomino, Junior Member on 2nd May 2014, 12:53 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Unfortunately I have a problem with my moto g xt1032 16GB international !
the vibrator works 1 out of 10 times!
I must give a little bit at the back of the phone so that it works again, and after 3 or 4 vibration it stops working
I also noticed when the buzzer want to run the phone sounds a little noise as noise (noise like a radio)!
Last edited by motomino; 2nd May 2014 at 12:59 PM. Reason: title
 
 
3rd May 2014, 01:37 AM |#2  
motomino's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
[solved] vibrator and noise problem
Quote:
Originally Posted by motomino

Unfortunately I have a problem with my moto g xt1032 16GB international !
the vibrator works 1 out of 10 times!
I must give a little bit at the back of the phone so that it works again, and after 3 or 4 vibration it stops working
I also noticed when the buzzer want to run the phone sounds a little noise as noise (noise like a radio)!

problem solved
I changed the vibrator! I took a plate vibrator from an iphone
27th May 2014, 12:16 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Question Question?
Quote:
Originally Posted by motomino

problem solved
I changed the vibrator! I took a plate vibrator from an iphone

Excuse me, but could you tell me what iphone´s vibrator you take it? I got a used Moto G and cant take it to warranty.

Thanks and sorry for my bad english
15th July 2014, 09:08 PM |#4  
kabeza's Avatar
Senior Member
Flag San Juan, ARG
Thanks Meter: 2
 
More
my vibrator also died, as far i can read, no solution
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes