Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,734,115 Members 52,162 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No MMS after 4.4.2

Tip us?
 
tregarza
Old
#61  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Mar 2014
When will it end!!!

Sent from my HTC One using XDA Free mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1401053560244.jpg
Views:	172
Size:	63.9 KB
ID:	2763031  
 
EMitch
Old
#62  
EMitch's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 26
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by tregarza View Post
When will it end!!!

Sent from my HTC One using XDA Free mobile app
ViperOne Rom works fine on the ATT model. Yeah, it's not stock, but the ROM is pretty close. I'm running a dark theme so that it matches the black and blue of the phone instead of being white all over.
 
tregarza
Old
#63  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Mar 2014
Att rolling out sense 6 on HTC on e m7 today.

Have anyone downloaded it yet? Does it fix the mms issue?

Sent from my HTC One using XDA Free mobile app
 
tregarza
Old
#64  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Mar 2014
Guys I just downloaded and install the latest update an I can confirm that mms is working again.

Sent from my HTC One using XDA Free mobile app
 
Modern Day Zero
Old
(Last edited by Modern Day Zero; 6th June 2014 at 06:01 AM.)
#65  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Mar 2014
Still doesn't work for me. AT&T M7 on T-Mobile. Maybe my APN is incorrect? I get texts and 4G LTE just fine... just no MMS.

EDIT: Correction, now it works. Woohoo!
 
cellphone2014
Old
#66  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jun 2014
After downloading the update it was not working. I changed the APN type to default,mms and now it works like a charm.
 
kkslider
Old
#67  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2011
Having the same problem. MMS are just not downloading, either on wifi or mobile data.

Updated to latest Viperone ROM(6.2.1), Newest firmware I could find...

Any other ideas? Any links to the latest radio out there I can try?

Thanks.
 
alray
Old
#68  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 917
Posts: 2,375
Join Date: May 2012
Location: Montreal
Quote:
Originally Posted by kkslider View Post
Having the same problem. MMS are just not downloading, either on wifi or mobile data.

Updated to latest Viperone ROM(6.2.1), Newest firmware I could find...

Any other ideas? Any links to the latest radio out there I can try?

Thanks.
just to be sure, are you using any kind of add blocking software on your phone, i.e Addblock Plus or something like this?

My issue with MMS was caused by these apps.
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
 
kkslider
Old
#69  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by alray View Post
just to be sure, are you using any kind of add blocking software on your phone, i.e Addblock Plus or something like this?

My issue with MMS was caused by these apps.
No adblock software installed on my app, unless that came with ViperOne? I don't think it did.
 
shavarya
Old
#70  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by EMitch View Post
Hello,

I have an AT&T HTC One running a Straight Talk (ATT LTE) SIM. When I first had the phone everything was running great. Great speeds, SMS, MMS, etc. Now, for some reason, I no longer get any MMS! I still get full speeds and regular messages, but not pictures or group messages (sending or receiving).

We set my wife's S3 Mini up the same way, and she is able to get everything (minus LTE for obvious reasons). The only difference is that I updated to 4.4.2.

I've tried every single ST APN I can find, and still am not able to send/receiving any MMS's. Has anyone else had this issue?

Thanks.

P.S. If this is in the wrong area, I apologize.



I was having the same issue finally I have it resolved you need to go into your APN setting and change to APN type to default,hipri,mms,supl then save your changes worked for me using AT&T galaxy mega on straight talk
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-16-00-25-51.png
Views:	18
Size:	121.2 KB
ID:	2854082   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-16-00-25-42.png
Views:	19
Size:	106.2 KB
ID:	2854083  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes