FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

Developers of All MTK (Media Tek) Device for Porting ROM to Their Respective Device

1,373 posts
Thanks Meter: 3,487
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
28th March 2014, 07:38 AM |#11  
SuperDroid-BOND's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Your Heart, SweetHeart
Thanks Meter: 3,487
 
Donate to Me
More
Angry Thread Updated
Brothers
Thread is updated again and now Canvas HD A116 is added in 2nd Post.
Special Thanks to Dev Brother - @khan_frd2002,

The Following 2 Users Say Thank You to SuperDroid-BOND For This Useful Post: [ View ]
 
 
29th March 2014, 07:05 PM |#12  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 259
 
More
I am not a developer but i have MTK6589 based tablet.. If i can help please let me know.. and its a good idea
The Following User Says Thank You to mhp1995 For This Useful Post: [ View ]
18th June 2014, 01:53 PM |#13  
Senior Member
Flag karachi
Thanks Meter: 224
 
More
Well i tired alot to port the mention features to my device based on MT6575 soc running on 2.3.6 gb platform but unfortunately it gives fc :@

Sent from my A2 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to qmobilea2 For This Useful Post: [ View ]
20th June 2014, 07:01 AM |#14  
inaqi69's Avatar
Senior Member
Flag 404
Thanks Meter: 57
 
Donate to Me
More
Tutorial :)
Quote:
Originally Posted by Diego910

Seems good. I will port it to bq aquaris 5 hd. I can give some tricks to get a more kit kat taste I used in my rom. If you want of course

Can you give me these tricks? I will add to my roms
16th July 2014, 11:12 PM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 103
 
More
Hi Guys,

Need u guys help on proximity sensor, as i port roms everything work fine except proximity sensor not working perfectly which is the range for the sensor is less than 1cm,

The question is, how can i solve this issue as i tried using engineer mode and apps to calibrate but the result is failed. How and what did i need to patch to make it work properly.

Ive tried by patched phone.apk but when boot phone error prompt phone has stop and sim manager not working..
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.2 rom, cyanogen mod, media tek, micromax
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes