Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,079 Members 50,910 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Quick Remote Backup

Tip us?
 
ceyo14
Old
#1  
ceyo14's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 73
Posts: 579
Join Date: Jan 2011
Default Quick Remote Backup

Hey guys, anyone know how to back up quick remote settings or profiles. I tried to use titanium backup but once i restore its as if i've never used it....

Any had success? Any ideas?

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk
 
asrulz
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 166
Join Date: Apr 2006
Location: Kuala Lumpur
did you restore it with data (in titanium)?
 
ceyo14
Old
#3  
ceyo14's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 73
Posts: 579
Join Date: Jan 2011
Of course, but still doesn't work...

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk
 
ceyo14
Old
#4  
ceyo14's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 73
Posts: 579
Join Date: Jan 2011
I noticed it backs up my remotes layout but the buttons dont work... for example my monitor has the channels greyed out (no tuner) but upon restore they arent and obviously dont work. None of the remotes work...

Sent from my LG-D801 using Tapatalk
 
Traffik
Old
#5  
Traffik's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 30
Join Date: Sep 2011
Did you figure this out?
I would like to know how to backup my remotes too
 
ceyo14
Old
#6  
ceyo14's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 73
Posts: 579
Join Date: Jan 2011
Unfortunetely no... I just re set them up... I remmember my haier tv is the third remote... The rest are on the first try.

My new dilemma is that the g3 rom removed some devices... I no longer have an option for my a/c...
 
robogo1982
Old
#7  
robogo1982's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 418
Posts: 1,389
Join Date: Apr 2011
Location: Osijek
Quote:
Originally Posted by ceyo14 View Post
Hey guys, anyone know how to back up quick remote settings or profiles. I tried to use titanium backup but once i restore its as if i've never used it....

Any had success? Any ideas?
Weird, I used Titanium Backup on Jelly Bean and KitKat and managed to restore remotes completely every single time.
| LG G2 | D802 | stock | 72 hrs on a single charge
| Samsung Galaxy S4 I9505 | custom ROM | [sold]
| Sony Xperia Z | stock | [sold]
| Samsung Galaxy S3 GT-I9300 | custom ROM | [sold]
| Samsung Galaxy S2 GT-I9100 | stock | [sold]
| Samsung Galaxy S GT-I9000 | custom ROM | [sold]
| HTC Desire | stock | [sold]
| HTC Hero | stock | [sold]
:: i'm a lazy mug who doesn't update his signature that often ::

 
ceyo14
Old
#8  
ceyo14's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 73
Posts: 579
Join Date: Jan 2011
If i did restore. It was only the layouts... But when you pressed any button it didnt work. At all.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...