Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD] JB 4.3+ | TF701T | Flashable Root Method v2 | Asus Stock 10.26.1.7/18

OP sbdags

13th June 2014, 12:13 AM   |  #21  
sbdags's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 13,194
 
11,649 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mikmock

FYI, I would like to confirm that this procedure worked perfectly on 10.26.1.28.
Just wish ASUS would make it available on their website.

Me too - I'm dying to do an update to CROMi-X. I've written to Asus but no response.....
The Following User Says Thank You to sbdags For This Useful Post: [ View ]
17th July 2014, 02:56 PM   |  #22  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
277 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Link to Asus Unlock Tool not working?
Is unlocking this device the same deal as with my TF201?
You get the message say it is unlocked at boot and it can't be return to factory fresh?
17th July 2014, 04:10 PM   |  #23  
sbdags's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 13,194
 
11,649 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Revhead

Link to Asus Unlock Tool not working?
Is unlocking this device the same deal as with my TF201?
You get the message say it is unlocked at boot and it can't be return to factory fresh?

Yes the same - and the link works fine mate. It's also available on the Asus website.
19th July 2014, 07:30 PM   |  #24  
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 8
 
455 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
I've intalled [ROM]★★★[TF701T KitKat 4.4.4][CROMBi-kk 20140714][DEODEX | CM11 Base][JULY 14]
Since it, I have not the root.
I tried with this and with root.zip via recovery.
I see ok, but the root is not ok.
How I can do for have the root ?
19th July 2014, 10:13 PM   |  #25  
berndblb's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,000
 
3,011 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by Ch@rly

I've intalled [ROM]★★★[TF701T KitKat 4.4.4][CROMBi-kk 20140714][DEODEX | CM11 Base][JULY 14]
Since it, I have not the root.
I tried with this and with root.zip via recovery.
I see ok, but the root is not ok.
How I can do for have the root ?

In CM11 it's disabled by default. Go into Developer options > Root access and enable root
The Following User Says Thank You to berndblb For This Useful Post: [ View ]
20th July 2014, 06:38 AM   |  #26  
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 8
 
455 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Quote:
Originally Posted by berndblb

In CM11 it's disabled by default. Go into Developer options > Root access and enable root

Many thanks
I've enabled it --> root don't work
I've restarted the device -> root don't work
I've reinstalled the root -> root don't work


Édit
It's OK.
Many many thanks
Last edited by Ch@rly; 20th July 2014 at 06:53 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes