Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,820 Members 49,140 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

{18/07/14} [KK 4.4.4] neXusCM 11 for XSP, Build # 5 [LBL UBL]

Tip us?
 
MrSteve555
Old
#281  
Senior Member
Thanks Meter 516
Posts: 575
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by neXus PRIME View Post
Steve the issue is fixed. This file is the same from latest git tree. I had already told MK99 to use your ota patch and his problem is solved now.
Wait, I'm confused. He said he edited the OTA Patch file to get it working. So my patch is somewhat broken for some people. Idk if I understood it correctly, though.
 
Fat_boy555
Old
#282  
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 910
Join Date: Apr 2012
Location: Singapore
Quote:
Originally Posted by neXus PRIME View Post
Steve the issue is fixed. This file is the same from latest git tree. I had already told MK99 to use your ota patch and his problem is solved now.
Does this apply for PA?

Sent from my C5303 using XDA Premium 4 mobile app
 
MrSteve555
Old
#283  
Senior Member
Thanks Meter 516
Posts: 575
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by dghostpt View Post
It is working fine now.
Thanks!
What file worked fine for you? I'm really confused now and I need an answer
 
dghostpt
Old
#284  
dghostpt's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 88
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by MrSteve555 View Post
What file worked fine for you? I'm really confused now and I need an answer
I have used the file from the post that you removed a moments ago... From mega.

Check it on post #279

ANDROID DEVICES
1st: Sony Ericsson Xperia X10i Black
Actual: Sony Xperia SP 5303 LTE Black / LB / Rooted

 
spicx212
Old
(Last edited by spicx212; 20th July 2014 at 03:48 PM.)
#285  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 286
Join Date: Apr 2014
Si at the end is there a fix for calls ? The patch doesnt work for me, clean install
I am not complaining, just asking kindly
Sent from my Xperia SP using XDA Free mobile app
 
MK99
Old
#286  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 46
Join Date: Aug 2010
Location: Oulu
Yes, that removed fix works.
In my opinion, all these mic-patches works somehow strange. When you take a video, the front microphone is really sensitive, I can even hear my breath in the video.
(Take a video and Click for your fingers on the front and then behind to the phone)
 
neXus PRIME
Old
(Last edited by neXus PRIME; 20th July 2014 at 04:22 PM.)
#287  
neXus PRIME's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 3218
Posts: 3,050
Join Date: Nov 2011
Location: Lahore, Pakistan
@ ALL
The OTA patch was FINE. IT WAS GOOD. ALL OTAs were good.
BUT it needed FULL WIPE. or at least deleting the folder from /system/etc/snd...
THen that OTA works OK.
@MrSteve555
I am doing one thing in Build # 10,
I will add a script to erase System/etc, bin and lib folders. Every time. I dont think anything except /system/app,framework needs to be preserved. We can wipe the rest. So users can install builds without wipe and stay safe.
The Following 3 Users Say Thank You to neXus PRIME For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ak.akshay
Old
#288  
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 105
Join Date: Jul 2013
Location: nagpur
Thumbs up In Call Volume Fix :D

Flash the attach file via zip or copy it manually
@NexusPrime sorry for posting :P
Attached Files
File Type: zip In Call volume fix.zip - [Click for QR Code] (357.5 KB, 87 views)
 
neXus PRIME
Old
#289  
neXus PRIME's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 3218
Posts: 3,050
Join Date: Nov 2011
Location: Lahore, Pakistan
Ok, locking this thread as its purpose is over now. You got a fresh CM build.
DL Link for latest Build.
http://d-h.st/K8H

Audio patch IF YOU NEED it. Otherwise leave it alone:
https://mega.co.nz/#!vQp1BCha!kvuw31...BQc4f6vsK6nH48

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes