Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,560 Members 52,637 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cyanogenmod update problem

Tip us?
 
rzr86
Old
#11  
rzr86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,053
Posts: 6,885
Join Date: May 2012
Location: Nafpaktos
Quote:
Originally Posted by Noam_Nissel View Post
every rom im installing is getting me into bootloop, i've tried to install from revcovery and from fastboot, and it always the same problem
i replied in the other thread

DEVICE: HTC Sensation Z710e
PREVIOUS ROM:Rooted Stock Rom ICS Sence 3.6 Revelation 1.0.3 JB Sense 4+ ViperS 3.1.4 JB Sense 4+
CURRENT ROM:ViperS 5.2.1 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed
FIRMWARE:3.32.401.5
PREVIOUS KERNEL:Overclocked kernel v1.5.2 by SebastianFM
CURRENT KERNEL:Liberty Kernel
BOOTLOADER:unlocked - S-OFF
HBOOT VERSION:1.27.0000
RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3
 
mallikvala
Old
#12  
Member
Thanks Meter 65
Posts: 43
Join Date: Nov 2012

 
DONATE TO ME
Default Does S-on and S-off matter for this issue?

Hi,

I am facing the same issue, my Sensation z710e is stuck in Cyanogenmod boot logo. following are the details.
bootloader unlocked
s-on
rooted
cwm recovery installed
tried latest CM10 for pyramid devices

I didnt try 'fastboot flash boot boot.img' command yet but i would like to know if s-on matters, my device is already rooted with cwm recovery.
 
Iaokim
Old
#13  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2014
I am having a similar issue as well. I have followed the instructions in this thread [ROM][STABLE][Android 4.4.4] CyanogenMod 11 with 3.0.16 kernel [July 18, 2014]. I have followed all the steps including doing a full wipe, flashed the ROM zip, gapps zip, and the aroma installer for the flash kernel several times with the same result. My screen keeps getting stuck on the white HTC loading screen.

Currently I have restored my phone to my previous ROM using a backup through 4ext recovery (v1.0.0.6 RC2). My HTC Sensation 4G T-mobile is unlocked and rooted with s-on. I have smartflash enabled on 4ext and my ROM is currently stock android 4.0.3. I did search the above mentioned thread for similar issues and a potential solution but none of the things I tried worked.

I would appreciate any help on how to fix this problem. If you need additional information I would be glad to provide it.
 
Iaokim
Old
#14  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2014
Tried another re-install today and everything worked fine, I guess the 5th time is the charm? I still don't know why it didn't work the other times, I did the exact same thing each time.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes