Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,898 Members 51,146 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

SM-G900H <<Bug List>>

Tip us?
 
enop4
Old
#11  
enop4's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 55
Join Date: Dec 2011
Location: Guatemala
"Unresponsive power button, does not work anyhow, long press...."

For me when screen goes black and I want to wake up again with the power button doesn't do anything and home button doesn't work too. After a couple minutes it wakes up. Anyone with a fix?




Sent from my SM-N900 using Tapatalk
 
fenchai
Old
#12  
fenchai's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 31
Posts: 331
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by enop4 View Post
"Unresponsive power button, does not work anyhow, long press...."

For me when screen goes black and I want to wake up again with the power button doesn't do anything and home button doesn't work too. After a couple minutes it wakes up. Anyone with a fix?




Sent from my SM-N900 using Tapatalk
How often does this happen?
Did you listen to music via Sammy's music player before this happened?
How much battery did you have when it happened?

Sent from my SM-G900H using XDA Free mobile app
 
Ave666
Old
#13  
Ave666's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 322
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by enop4 View Post
"Unresponsive power button, does not work anyhow, long press...."

For me when screen goes black and I want to wake up again with the power button doesn't do anything and home button doesn't work too. After a couple minutes it wakes up. Anyone with a fix?




Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Did you switch to ART?

Sent from my SM-G900F using XDA Free mobile app
Present SM-G900F & SM-N9005 and forget the past...
The Following User Says Thank You to Ave666 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
enop4
Old
#14  
enop4's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 55
Join Date: Dec 2011
Location: Guatemala
Quote:
Originally Posted by Ave666 View Post
Did you switch to ART?

Sent from my SM-G900F using XDA Free mobile app
No.





Quote:
Originally Posted by fenchai View Post
How often does this happen?
Did you listen to music via Sammy's music player before this happened?
How much battery did you have when it happened?

Sent from my SM-G900H using XDA Free mobile app
On one day it happens like 4 times.
Sometimes this happens and I haven't been using the music player.
Sometimes 20% or even 85% always different.


When this happens there were some times the phone rebooted.

when I get free time I will reset to default and see if it gets fixed.


Sent from my SM-N900 using Tapatalk
 
fenchai
Old
#15  
fenchai's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 31
Posts: 331
Join Date: May 2011
well this is a strange bug, make sure to check if any app is interfering. wipe and try again if possible.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
 
rock4mayo
Old
#16  
rock4mayo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 518
Join Date: Aug 2007
I had all this problem too, after using music player , some of my lictures in gallery broken.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk 2
 
fenchai
Old
#17  
fenchai's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 31
Posts: 331
Join Date: May 2011
all bugs are cleared after a small update via ota from samsung. otherwise download and install new custom rom or official

Sent from my SM-G900H
 
SoulTerrox
Old
#18  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 97
Join Date: Apr 2012
I've got some kind of unresponsive buttons bug. Btw my version is G900F.

So, when i tried to woke it up, it worked, fingerprint unlock too but then, screen nor capacitive buttons were responding. All another buttons was and screen not. After 30 seconds it's fixed itself.
Device: GT-9100i & GT-9300
ROM: Resurrection Remix
Kernel: Fluxxi
 
oswade
Old
#19  
Senior Member
Thanks Meter 111
Posts: 1,028
Join Date: Jun 2010
Only bug I have is that the fingerprint scanner occasionally stops working completely on the lockscreen (the animation will stop and all I can do is turn screen on/off with lock button until I can restart).

This occured on multiple firmwares, although perhaps xposed might be the culprit.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes