Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,440 Members 49,100 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

RADIO 1.35a.32.45.27, WCNSS, ADSP

Tip us?
 
ahma
Old
#131  
ahma's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 102
Join Date: Apr 2007
Default My fone is working 3G H now...

My device:
unlocked bootloader
cid 11111111
hboot 2.15
S-off
radio 1.20
local - Europe / Portugal

See what i did:
http://forum.xda-developers.com/show...160389&page=28 post 280

Now, my 3G H works correctly

Regards
The Following 2 Users Say Thank You to ahma For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jesterofdeath666
Old
#132  
jesterofdeath666's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 115
Join Date: Nov 2010
Location: Pottstown Pa.
This is all great but I'm in the US will this matter much all I see I would need to do is change the ruu?

Sent from my One S using XDA Premium 4 mobile app
 
Darknites
Old
#133  
Darknites's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2257
Posts: 5,590
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by jesterofdeath666 View Post
This is all great but I'm in the US will this matter much all I see I would need to do is change the ruu?

Sent from my One S using XDA Premium 4 mobile app
Only really needed for sense 5 and above roms.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
 
driz
Old
#134  
driz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 118
Join Date: Apr 2006
Location: Fort Bragg, NC
tried to reply from my phone; but after flashing the wireless i cant keep a stable connection long enough to post. So is the only way to revert the wifi to run an ruu? i'll assume this drops back to the standard radio/wifi from 2.15 with ICS and then i can just restore my nandroid?

as far as the radio goes; i have pretty horrible coverage around my home, i flashed this radio and noticed no change at all. On tuesday ill be in our HSPA coverage area and see if i notice a difference then.

Location: Nashville, TN
ROM: CM 11 (May9th nightly)
Google Nexus 4 (Mako)
ROM: CyanogenMod 11
HTC One S (Ville)
ROM: CyanogenMod 11; S-OFF, Hboot 2.15
Kindle Fire
ROM: Energy ICS CM9 3.0
Retired:
HTC Blueangel, Cingular 8125, Cingular 8525, AT&T Tilt, HTC Touch Pro2, HTC Dream, AT&T Fuze, HTC MyTouch 4g, HTC Aria
 
jesterofdeath666
Old
#135  
jesterofdeath666's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 115
Join Date: Nov 2010
Location: Pottstown Pa.
Quote:
Originally Posted by Darknites View Post
Only really needed for sense 5 and above roms.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Never used HTC sense stock was gone one the drive home I use cm 11 and pac roms


Sent from my One S using XDA Premium 4 mobile app
 
nor-ric
Old
#136  
Senior Member
Thanks Meter 69
Posts: 427
Join Date: Jul 2012
Hey guys,
does anyone experience random reboots during calls? I'm not sure, but it looks more frequent if I make the proximity sensor turn on/off the screen repeatedly. I'm currently on 1.20 radio and I don't remember if on 1.15 it was the same... I haven't tried 1.35 yet.
Thanks.
 
umhhmm
Old
#137  
umhhmm's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 26
Join Date: Sep 2013
Location: toronto
Wink radio

Quote:
Originally Posted by nor-ric View Post
Hey guys,
does anyone experience random reboots during calls? I'm not sure, but it looks more frequent if I make the proximity sensor turn on/off the screen repeatedly. I'm currently on 1.20 radio and I don't remember if on 1.15 it was the same... I haven't tried 1.35 yet.
Thanks.
there about the same but sometimes i use 1.15 and other but 1.20 is recommended you just need to feel them out for yourself
but 135a has come and passed it for 1 sucks a lot of juice
2, the reboots are more of rom issue if you try dirty flash it will probably fix it
3, just try all three one of a time see and what works best for you
HTC ONE S VIPER ONE S 3.2.1 AND LOVIN IT
The Following User Says Thank You to umhhmm For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nor-ric
Old
#138  
Senior Member
Thanks Meter 69
Posts: 427
Join Date: Jul 2012
I've now isntalled 1.35 and I think my lan transfer speed over samba has dropped from 500kB/s to about 250kB/s...
Anyway, is someone able to achieve better samba speeds? MB instead of KB? FTP transfer is way faster (2 or 3 MB/s).

Tags
2014, htc, new radio, one (m8), ville
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes