Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Hiding Status Bar

OP Deathonator

17th June 2014, 06:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 2
 
18 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Hi,

I am using a MMX A110 with Ultimate Nexus ROM..

I wanted to know if there is any was to hide the status bar on the top without installing any launchers....

It might not affect many users but for me its really annoying..
28th June 2014, 07:11 PM   |  #2  
Captain Jack Sparrow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 126
 
504 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Try searching in the xposed modules thread
29th June 2014, 08:50 AM   |  #3  
Sonu44589's Avatar
Member
Flag Roorkee
Thanks Meter: 14
 
88 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by Captain Jack Sparrow

Try searching in the xposed modules thread

I prefer you use Nova Launcher. Looks very much like stock with helluva lot customizations.
29th June 2014, 06:46 PM   |  #4  
Captain Jack Sparrow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 126
 
504 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Sonu44589

I prefer you use Nova Launcher. Looks very much like stock with helluva lot customizations.

Bro I know we can hide it from Nova but as in the question it's mentioned that he doesn't want to change the launcher so I told to look in the xposed [emoji28]
29th June 2014, 07:44 PM   |  #5  
Sonu44589's Avatar
Member
Flag Roorkee
Thanks Meter: 14
 
88 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by Captain Jack Sparrow

Bro I know we can hide it from Nova but as in the question it's mentioned that he doesn't want to change the launcher so I told to look in the xposed [emoji28]

Xposed haven't got a module for that. Nova got looks pretty close to stock and good performance thats why I suggested it.
Last edited by Sonu44589; 29th June 2014 at 07:48 PM.
24th July 2014, 09:48 AM   |  #6  
Junior Member
Flag Thiruvananthapuram
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Try EXPANDED DESKTOP option on Gravity box .... gravity box can be downloaded from xposed ...
after enabling expanded desktop long press the power button to find the option....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes