Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,460 Members 41,007 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Announcement from sbreen94: nV Rom RLS4 has been released with new features, and fixes!

[ROM][JULY 1][1.54.401.10][Sense 6][RLS4] nV One M8 `._ Tweaks | Portal | Sidebar | File Manager | Pie | Matrix | OC | - Support for all variants!

Tip us?
 
ArtificialMusik
Old
#31  
ArtificialMusik's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 334
Join Date: Jul 2011
Location: Queen Creek, AZ

 
DONATE TO ME
Is your implementation of halo in the Rom yet? I'm really interested in trying that.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
AT&T HTC One M8 Gunmetal 32GB:
ROM: ViperOne

Phone/TAB History:
AT&T Samsung Galaxy Note II 16GB
HP Touchpad 32GB
Apple iPhone 4 32GB Black: Dead.
Samsung Galaxy S II: Charge problem.
Apple iPad 2 32GB WiFi: Sold
Samsung Galaxy S Captivate: Sold
AT&T HTC Fuze: Unlocked, Own.
Apple iPad 32GB WiFi: Sold
Apple iPhone 3G(S) 32GB Black: Sold; Unlocked
Apple iPhone 3G 16GB Black: Traded.
 
sRs DoLLaR mEnU
Old
#32  
sRs DoLLaR mEnU's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 453
Join Date: Dec 2010
Location: Jacksonville (unfortunately)
Does anyone know why the messages app will not show notifications? I have to go to messages to see that I received a new one. The only thing I've done is use "SMS Backup and Restore" to restore my messages. It asked me to set it as the default app but I changed it back after I was done

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
My Devices:

Apple iPad Air 128GB WiFi+LTE

Nexus 7 2013 LTE (GF's Tablet)
Rom: Completely Stock

Galaxy Note 3 On T-Mobile (GF's Phone)
Rom: Stock

iPhone 5S 64GB Unlocked
Champagne
Jailbroken on iOS 7.0.6
 
tomplatz
Old
#33  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 163
Join Date: May 2008
Is there a way to update from within this rim to the 1.16 radio?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
 
bor3d2damax
Old
#34  
bor3d2damax's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 152
Posts: 654
Join Date: Mar 2011
Location: New York
Hey guys, quick question. I have wifi on but my internet signal is still on. Does that mean that it's using both internet and wifi? Usually when I turn wifi on the internet signal goes away.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes