Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,817 Members 54,062 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[INFO] Xposed modules that work on my rooted Moto E XT1022

Tip us?
 
Cookie Ninja
Old
#71  
Cookie Ninja's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 394
Posts: 1,329
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by Hetalk View Post
I tried xprivacy and it worked. But, I dont use it, as yet, that's why didnt mention it in the OP..
Reason: I'm still playing around with different settings and am not decided on what to stay on.
Can you include XPrivacy in the OP, please. It works fine, and I'm able to hoodwink Google, FB and other privacy-intrusive sites about my phone, location, device ID, service provider, build no, MCC & MNC codes etc....

Dead Cookies leave no trails...
PAST
http://pdadb.net/index.php?m=pdacomp...=3974&id7=2863
PRESENT
Xperia Z C 6603; Stock, LB, Root (101 F/W) (Son's)
Xperia Z C 6602; Stock LB, Root (101 F/W) (Wife's)
Moto E XT1022; Stock (Mine)
Nexus 7 (2012); EHNDROIX-V, Root (Son's)
Dell Venue 7 (2013); Stock 4.3, Root (Ours).
Asus TF 101; ARHD, Root (Mom's)

FUTURE
Flip Phone?
KitKat Sucks! Stick with Jellybean!
The Following User Says Thank You to Cookie Ninja For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Hetalk
Old
#72  
Hetalk's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 2682
Posts: 2,397
Join Date: Sep 2011
Location: Ahmedabad

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Cookie Ninja View Post
Can you include XPrivacy in the OP, please. It works fine, and I'm able to hoodwink Google, FB and other privacy-intrusive sites about my phone, location, device ID, service provider, build no, MCC & MNC codes etc....

Dead Cookies leave no trails...
Added to the OP.
The Following User Says Thank You to Hetalk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rajsingh6189
Old
#73  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jul 2014
Location: noida
Clock installed xposed framework working

installed xposed framework working but xblast tools version 1.8.7 is not working showing unfortunately, the process com.android.systemui has stopped.
and after that my mob gets hang and i have to shut down it ?
any problem ?
 
TheStrix
Old
#74  
TheStrix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 265
Join Date: May 2014
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rajsingh6189 View Post
installed xposed framework working but xblast tools version 1.8.7 is not working showing unfortunately, the process com.android.systemui has stopped.
and after that my mob gets hang and i have to shut down it ?
any problem ?
Yup, i too had the same systemui fc problem...

You have to uninstall xblast module...
For that, boot ur phone into safe mode by long pressing on shutdown button in power menu...
After booting into safe mode, go to settings>apps and uninstall xblast module...done.. Now reboot ur phone normally!
Press THANKS if I deserve it!!
 
Hetalk
Old
#75  
Hetalk's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 2682
Posts: 2,397
Join Date: Sep 2011
Location: Ahmedabad

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rajsingh6189 View Post
installed xposed framework working but xblast tools version 1.8.7 is not working showing unfortunately, the process com.android.systemui has stopped.
and after that my mob gets hang and i have to shut down it ?
any problem ?
I haven't personally used this module. But, you can try disabling other modules and try to use just this module only.
Many times such multi-mod modules do not play nice with other ones.
In case it still doesn't work, let me know and I'll add it to the OP list as the module that doesnt work.

P.S. Do not try any statusbar mods, in any module. 99% of the time, they won't work.
 
digiboy1
Old
#76  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 62
Join Date: Aug 2013
Hey, you can also add 'xDictionary', 'YoutubeAdAway' and 'alarmClockPlus' to the OP.
They work pretty well with Moto E.
I'm on Stock ROM v4.4.4., rooted.
Tags
motoe xposed modules
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes