FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

rooted lt26w can i update?

7 posts
Thanks Meter: 0
 
By Denun, Junior Member on 13th June 2014, 08:27 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have a lt26w fw.: b.0.200 can i update (it keep asking me) to b.1.96 ? do i will loose the superuser ?
is there any improvement over my old firmware version?
 
 
14th June 2014, 01:48 PM |#2  
Mirhawk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 473
 
More
Quote:
Originally Posted by Denun

I have a lt26w fw.: b.0.200 can i update (it keep asking me) to b.1.96 ? do i will loose the superuser ?
is there any improvement over my old firmware version?

There are a lot of improvements in that version. You can update if You are only rooted and are on stock ROM. Yes, You will loose the Superuser, but You can always root again.
21st June 2014, 07:22 PM |#3  
csinef0403's Avatar
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Ide tried to update too but my baseband appears unkwon which I dont have cgnal
62b200 thats my rom that ive flash to my so-03d..can anyone help me of how can I update my 62..b.200 without loosing my baseband?
Sent from my LT26w using xda premium
28th June 2014, 02:55 AM |#4  
csinef0403's Avatar
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Im on .96 now thanx

Sent from my LT26w using xda premium
26th July 2014, 11:46 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
ok that's strange....

i update to the new 1.96 firmware, i just allowed the phone to download over the air and install it (around 36 mb).

when i go in settings tab i can see the new fw version, but i also still have SUPERSU, how is that possible?
26th July 2014, 12:28 PM |#6  
Senior Member
Flag vidhya nagar
Thanks Meter: 127
 
More
Quote:
Originally Posted by Denun

ok that's strange....

i update to the new 1.96 firmware, i just allowed the phone to download over the air and install it (around 36 mb).

when i go in settings tab i can see the new fw version, but i also still have SUPERSU, how is that possible?

Yes.try to use the app.u won't be able to use.....just try it

Sent from my Xperia S using xda premium
26th July 2014, 12:38 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i already did, it seems to work normally.

i can tap t the log, change settings and so on. i also tried to install some new apps and supersu asks as usual to grant permission (but with some delay, let say it needs around 1 minute to show the message n screen)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes