5,814,981 Members 41,441 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

rooted lt26w can i update?

Tip us?
 
Denun
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Mar 2008
Default rooted lt26w can i update?

I have a lt26w fw.: b.0.200 can i update (it keep asking me) to b.1.96 ? do i will loose the superuser ?
is there any improvement over my old firmware version?
 
Mirhawk
Old
#2  
Mirhawk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 138
Posts: 371
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Denun View Post
I have a lt26w fw.: b.0.200 can i update (it keep asking me) to b.1.96 ? do i will loose the superuser ?
is there any improvement over my old firmware version?
There are a lot of improvements in that version. You can update if You are only rooted and are on stock ROM. Yes, You will loose the Superuser, but You can always root again.
Pressing the is appreciated!
Kitkat - Carbon ROM - abcdjdj
 
csinef0403
Old
#3  
csinef0403's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 69
Join Date: Jan 2014
Ide tried to update too but my baseband appears unkwon which I dont have cgnal
62b200 thats my rom that ive flash to my so-03d..can anyone help me of how can I update my 62..b.200 without loosing my baseband?
Sent from my LT26w using xda premium
 
csinef0403
Old
#4  
csinef0403's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 69
Join Date: Jan 2014
Im on .96 now thanx

Sent from my LT26w using xda premium
 
Denun
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Mar 2008
ok that's strange....

i update to the new 1.96 firmware, i just allowed the phone to download over the air and install it (around 36 mb).

when i go in settings tab i can see the new fw version, but i also still have SUPERSU, how is that possible?
 
nisu4717
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 94
Posts: 652
Join Date: Dec 2012
Location: vidhya nagar
Quote:
Originally Posted by Denun View Post
ok that's strange....

i update to the new 1.96 firmware, i just allowed the phone to download over the air and install it (around 36 mb).

when i go in settings tab i can see the new fw version, but i also still have SUPERSU, how is that possible?
Yes.try to use the app.u won't be able to use.....just try it

Sent from my Xperia S using xda premium
 
Denun
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Mar 2008
i already did, it seems to work normally.

i can tap t the log, change settings and so on. i also tried to install some new apps and supersu asks as usual to grant permission (but with some delay, let say it needs around 1 minute to show the message n screen)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes