Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,049 Members 39,515 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[FTF] STOCK FIRMWARES for Xperia Z2/Z2a (D65x3/D6502/SO-03F) [20140723]

Tip us?
 
Sango2
Old
#421  
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 307
Join Date: Jun 2012
Location: Vancouver, BC / Seattle, WA
Quote:
Originally Posted by kirby76 View Post
No, i didn't yet, i've just downloaded 314 Kuwait and Thailand. Let's see what happens, i'm doing it now.
I was going to say, download Canada. It's one of the firmwares with least bloatware.
The Following User Says Thank You to Sango2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kirby76
Old
#422  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by Sango2 View Post
I was going to say, download Canada. It's one of the firmwares with least bloatware.
Thailand and Kuwait is sadly the same. Basically the "big Power button" comes first after flashing and powering on the device.
I don't know what should i do.
Anyway, thanks for ur help Sango2!
 
Sango2
Old
#423  
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 307
Join Date: Jun 2012
Location: Vancouver, BC / Seattle, WA
Quote:
Originally Posted by kirby76 View Post
Thailand and Kuwait is sadly the same. Basically the "big Power button" comes first after flashing and powering on the device.
I don't know what should i do.
Anyway, thanks for ur help Sango2!
Have you tried to do a factory wipe?
 
BR4DOKYBrazil
Old
#424  
BR4DOKYBrazil's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 604
Join Date: Sep 2011
Location: Londrina
.314 of Canada Region has a lot of bloatware or not ??? Currently I have installed the version Germany. Germany has the difference for Canada?

Xperia Z2
 
kirby76
Old
#425  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by Sango2 View Post
Have you tried to do a factory wipe?
Yes, i did. Actually i do it before and after flashing, but nothing's changed.
I've just downloaded the Canadian 314 you referred, but the issue is still there.
If i force close that service(First Start Setup), then ok, but i don't like that way.
It should be working without tricks.
 
Xaroc8
Old
#426  
Xaroc8's Avatar
Member
Thanks Meter 16
Posts: 55
Join Date: Aug 2013
Location: Surrey

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by BR4DOKYBrazil View Post
.314 of Canada Region has a lot of bloatware or not ??? Currently I have installed the version Germany. Germany has the difference for Canada?
Not sure about Germany, but I've used other versions like Thailand, and Canada has a few less in terms of bloatware. However, in the end it really doesn't matter. All bloat that's included in these releases can be disabled or uninstalled.
 
Sango2
Old
(Last edited by Sango2; Today at 12:45 AM.)
#427  
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 307
Join Date: Jun 2012
Location: Vancouver, BC / Seattle, WA
Quote:
Originally Posted by kirby76 View Post
Yes, i did. Actually i do it before and after flashing, but nothing's changed.
I've just downloaded the Canadian 314 you referred, but the issue is still there.
If i force close that service(First Start Setup), then ok, but i don't like that way.
It should be working without tricks.
I wonder if you need to use PC Companion and it do the recovery so it flashes and wipes it. Something is definitely weird. Try without the SIM card?
 
juicejuice
Old
#428  
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 182
Join Date: Jul 2007
Location: Gold Coast
Australian Generic FTF for .314, I just finished uploading:

https://drive.google.com/file/d/0B-U...it?usp=sharing

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes