[Q]CWM The system cannot find the path specified

9 posts
Thanks Meter: 1
By iScrappyKoKo, Junior Member on 19th June 2014, 06:50 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I'm having a problem installing CWM on my unit

XPERIA SP C5302 running on stock .205 rooted with towelroot ( this is my first time rooting )

i have my phone connected to my PC with USB Debugging checked
and followed the steps on this thread

but whenever i run the install.bat file and choose the 1st option
i always end up with "The system cannot find the path specified

Help please~
30th July 2014, 05:25 PM |#2  
Junior Member
Flag Sungai Buloh
Thanks Meter: 0
Exclamation help
someone help! im facing the same problem
30th July 2014, 10:05 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
Hi, go DOS mode in the directory where you extracted the archive .. there is an ADB directory. Steps in this directory the command: adb devices .. if you have an answer with number, then your phone is connected...
31st July 2014, 12:52 PM |#4  
Senior Member
Flag Islamabad
Thanks Meter: 26
Problem is not with the device. It is with the recovery. Retry the download. Some file might be deleted by antivirus or something? Check it out. It can't find a file it is looking for.

PS: Press thanks if I helped you!
31st July 2014, 03:24 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 2
Check if you have the ADB directory .. Option 1 uses. Look Attachment
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture du 2014-07-31 15:16:26.png
Views:	269
Size:	105.0 KB
ID:	2877956  
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes