Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,650 Members 38,880 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Task650's AOKP (4.4.4) (7.29.2014)[ALL VARIANTS]

Tip us?
 
djpabz23
Old
#611  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 207
Join Date: Apr 2013
Location: New York
How do I get the 3 dot menu icon on the navbar? I couldn't find it in ROM control and I tried using GravityBox and it didn't work.
Devices
Sprint HTC One (M8) - InsertCoin 4.0.0 | Android 4.4.3 | 2.22.01.4 | Super CID | Unlocked | TWRP
Samsung Galaxy Note 10,1 - ARHD 11.2 | TWRP
Spring Samsung Galaxy S3

 
lotzakritters
Old
(Last edited by lotzakritters; 31st July 2014 at 09:29 AM.)
#612  
lotzakritters's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 142
Posts: 342
Join Date: Sep 2011
Location: Riverside, California
Quote:
Originally Posted by task650 View Post
Pretty self explanatory dude.







Quote:
Originally Posted by djpabz23 View Post
How do I get the 3 dot menu icon on the navbar? I couldn't find it in ROM control and I tried using GravityBox and it didn't work.
If you can't find it from this pic above, lol. I can't help you. Pretty easy bro. And by the way, it's a different style of the menu icon, but works the same

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
 
djpabz23
Old
(Last edited by djpabz23; 31st July 2014 at 09:35 AM.) Reason: [IMG][/IMG]
#613  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 207
Join Date: Apr 2013
Location: New York
Quote:
Originally Posted by lotzakritters View Post
If you can't find it from this pic above, lol. I can't help you. Pretty easy bro

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Name:  uploadfromtaptalk1406795328629.jpg
Views: 221
Size:  36.3 KB

I know you can add a menu button but it shifts the other icons over. I meant like adding the 3 dot menu icon that doesn't move the other icon. (Major OCD LOL)



I want that kind of menu button like in the picture.
Devices
Sprint HTC One (M8) - InsertCoin 4.0.0 | Android 4.4.3 | 2.22.01.4 | Super CID | Unlocked | TWRP
Samsung Galaxy Note 10,1 - ARHD 11.2 | TWRP
Spring Samsung Galaxy S3

 
anthony92170
Old
#614  
anthony92170's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 629
Posts: 2,164
Join Date: May 2010
Location: lancaster ny

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dincdoes.me View Post
Loving the new update on the sprint model only issue is a known issue with the sim card. Thank you for the work you do!
Delete STK.apk and no more sim lock notice

Sent from my One M8 using Tapatalk
Remember keep your friend's close but your enemies closer.
 
mopperx2
Old
#615  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 88
Join Date: Oct 2007
Location: Phoenix, AZ
Quote:
Originally Posted by djpabz23 View Post
Attachment 2877688

I know you can add a menu button but it shifts the other icons over. I meant like adding the 3 dot menu icon that doesn't move the other icon. (Major OCD LOL)



I want that kind of menu button like in the picture.
i prefer the 3 dot menu that doesnt change position of the other keys. its not that big of a deal to me so i just assigned one of the 3 keys to longpress for menu
im on twitter @mopperx2
The Following User Says Thank You to mopperx2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
djpabz23
Old
#616  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 207
Join Date: Apr 2013
Location: New York
Quote:
Originally Posted by mopperx2 View Post
i prefer the 3 dot menu that doesnt change position of the other keys. its not that big of a deal to me so i just assigned one of the 3 keys to longpress for menu
I never though about that. I'll do it now.
Devices
Sprint HTC One (M8) - InsertCoin 4.0.0 | Android 4.4.3 | 2.22.01.4 | Super CID | Unlocked | TWRP
Samsung Galaxy Note 10,1 - ARHD 11.2 | TWRP
Spring Samsung Galaxy S3

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes