Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,305 Members 44,298 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][MOAR][NE5] v1.1 / Your ROM your way / 40+ Mods / It does what?! [7.8.14]

Tip us?
 
andee39
Old
#1531  
andee39's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 323
Join Date: Mar 2013
Location: New York
Quote:
Originally Posted by barberboy420 View Post
Can you still put a png image in the Moar folder for the pull down image?

s5 MOAR[NE5]v1.1
You sure can! See Post#2.
The Following User Says Thank You to andee39 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ronniemation
Old
#1532  
ronniemation's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 206
Join Date: Feb 2011


i keep getting this when i try to make a call
 
jpgranger
Old
#1533  
jpgranger's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 10
Posts: 21
Join Date: Mar 2013
Location: Lafayette, La.
Quote:
Originally Posted by tdunham View Post
Sure you weren't messing around with colors?
Setting statusbar notifications icons colors to transparent will remove all icons from the left side of the status bar.

Nope. I never messed with the statusbar. I did set my icons to white upon initial setup of MOAR. After this flash however, clearing cache and dalvik, absolutely no icon will appear on the left side of the statusbar. Weird. No notification symbol whatsoever. Only the words show up.

Would a simple reflash of MOAR work? Dirty, I hope. I don't wanna have to setup all over again.
Sprint Galaxy S5
Quote the Rompnit.....EverM.O.A.R
PhilZ Recovery
Back to Stock Kernel for now

Galaxy S3.....RIP!
 
pizzlewizzle
Old
#1534  
pizzlewizzle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 349
Join Date: Jun 2012
Location: New Orleans
Quote:
Originally Posted by jacobb23 View Post
I too have this issue. I really hope someone knows what the dealio is.
After searching for awhile it seems to be something in the kernel or knox? Sixaxis controllers don't seem to be working on Samsung phones like the note 3 and S5 on latest software updates for some reason. I found a workaround below that seems to work for others, but didn't work for me after first attempt. I don't have time to mess around with it at the moment but hope it works for you! :beer::beer:

"I found a solution that works for me:I installed Xposed Installer and then downloaded the Bluetooth Unlock 1.1.1 module. Tick the "all files" option in the Bluetooth Unlock module. Next, select preferences/settings/general settings and tick the Auto Start option in the Sixaxis Controller app. Restart your device. Wait for the Sixaxis app to start. Open Sixaxis and Stop the driver (I don't know why you have to do this but you do). Now, start the Sixaxis driver again. Press the PS button on the previously paired controller. It SHOULD connect.
Remember that the Sixaxis app will keep your screen on, so auto start Is not ideal but it seems that there is some interplay between the Sixaxis app/Bluetooth Unlocker and the BT protocols on startup."

If it works for you be sure to go thank @RobertPaulson at the link below

http://forum.xda-developers.com/show...33&postcount=8

Sent from my SM-G900P using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to pizzlewizzle For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Benconquerer
Old
#1535  
Benconquerer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 177
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by ronniemation View Post


i keep getting this when i try to make a call
did i miss something? how is the dialer with that theme? i want i want
 
ronniemation
Old
#1536  
ronniemation's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 206
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by Benconquerer View Post
did i miss something? how is the dialer with that theme? i want i want
its reverepats theme
The Following User Says Thank You to ronniemation For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Weazmeister
Old
#1537  
Weazmeister's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 251
Join Date: Jul 2012
Location: Huntington Beach
Quote:
Originally Posted by rompnit View Post
Are you using AdAway through Mod Control -> nOObz eXtras? Or using another app? I would suggest downloading the modified hosts file via wifi, but otherwise it should work just fine..
Yeah using it through settings. Every time I enable Webserver it disables itself for some reason.


Sent from my SM-G900P using Tapatalk
Samsung Galaxy S5 900P - sleshepic's Mystery ROM and Kernel, rocking WiFi Calling, DL Boost, and more
Samsung Galaxy S4 i337 - SafeStrap 3.72 - Samy Deluxe KitKat Retired
Samsung SG2 Skyrocket - Vincom's SUPERLITE AOKP JB 4.3 V1.0 Retired

 
Benconquerer
Old
#1538  
Benconquerer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 177
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by ronniemation View Post
its reverepats theme
thanks!!
 
Benconquerer
Old
#1539  
Benconquerer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 177
Join Date: Jan 2013
Name:  uploadfromtaptalk1406841958221.jpg
Views: 42
Size:  24.7 KB i have a question , i may be in the wrong thread for this, i set my dpi at 400 but the dialer looks like this. my camera use to do the same but though per app settings i can change the dpi back to 480. is there an app i can change back to 480 so dialer fill screen? (its not dialer :/) thanks community!

Tags
awesome, moar, morphology, rompnit, speed
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes