Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,743 Members 42,557 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][UB][4.4.4][V] Carbon Rom KK Unofficial {built from source}

Tip us?
 
palomino7
Old
#671  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 48
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by Alx31TLse View Post
New build is up


Build 19 here

Changelog:

Carbon sources updated


carbon's changelog here
First short info ... Installation ok. Network works and all system looks ok.
Sony Xperia V
---
Carbon ROM!!!!!!!
---
version: CARBON-KK-UNOFFICIAL_Tsubasa_build19.zip
pa_gapps-modular-micro-4.4.4-20140723-signed.zip
---
The Following User Says Thank You to palomino7 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Aria.A97
Old
#672  
Aria.A97's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 103
Posts: 194
Join Date: Nov 2013
No front camera recording issue on latest build
All best regard to all devs ! Just making our dreams possible !

Press Thanks if I helped you
 
Aria.A97
Old
#673  
Aria.A97's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 103
Posts: 194
Join Date: Nov 2013
24 hours with latest build, I found no bugs till now

I just noticed quick boot added to developer options, what is this?? Hibernate?
All best regard to all devs ! Just making our dreams possible !

Press Thanks if I helped you
The Following User Says Thank You to Aria.A97 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
alfanumerica
Old
#674  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 173
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by Aria.A97 View Post
24 hours with latest build, I found no bugs till now

I just noticed quick boot added to developer options, what is this?? Hibernate?
Does bt pairing works or is it bugged like in omnirom? (pairing loss after reboot)
 
rob rich
Old
#675  
rob rich's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 591
Posts: 832
Join Date: Jan 2013
Location: Kronach
Quote:
Originally Posted by alfanumerica View Post
Does bt pairing works or is it bugged like in omnirom? (pairing loss after reboot)
Works
The Following 3 Users Say Thank You to rob rich For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
stirlitz99
Old
#676  
Member
Thanks Meter 26
Posts: 40
Join Date: Jun 2012
Location: Budapest
Bug found in Build19.

Did a clean install, as I came from AOKP 4.3... Superuser prompt doesn't let to ALLOW. It is active, but no action on touch. Deny works.
At the moment Superuser only works when automatic action is set to ALLOW.

BTW great job!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes