Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,448 Members 41,232 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

apns-conf.xml

Tip us?
 
Funjet
Old
#1  
Funjet's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 30
Posts: 61
Join Date: Jun 2013
Location: Quebec
Default apns-conf.xml

apns-conf.xml is emty, I put general apns-conf.xml in etc. but no change, my carrier dont appear on acces point name setup. I need to config my carrier manually...
why ????
Asus TF 300 TL LTE
Asus MemoPad HD7
Android Star S7189
Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia SP
LG G2 (D803)
 
dbolivar
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 310
Posts: 272
Join Date: Nov 2012
Location: Sao Paulo, Brazil
Quote:
Originally Posted by Funjet View Post
apns-conf.xml is emty, I put general apns-conf.xml in etc. but no change, my carrier dont appear on acces point name setup. I need to config my carrier manually...
why ????
Have you tried one of the APN settings apps on Google Play Store? Some of them come packed with APNs from all over the world, so the setup is simple.

https://play.google.com/store/search?q=apn&c=apps

(I can't recommend one, because I don't use them.)
 
Funjet
Old
#3  
Funjet's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 30
Posts: 61
Join Date: Jun 2013
Location: Quebec
Quote:
Originally Posted by dbolivar View Post
Have you tried one of the APN settings apps on Google Play Store? Some of them come packed with APNs from all over the world, so the setup is simple.

https://play.google.com/store/search?q=apn&c=apps

(I can't recommend one, because I don't use them.)
Dont need apn setting, My ZU work and data work but if I reset to factory default, I need to re enter my apn manually. (APN don't appear automatically)
Asus TF 300 TL LTE
Asus MemoPad HD7
Android Star S7189
Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia SP
LG G2 (D803)
 
dbolivar
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 310
Posts: 272
Join Date: Nov 2012
Location: Sao Paulo, Brazil
Quote:
Originally Posted by Funjet View Post
Dont need apn setting, My ZU work and data work but if I reset to factory default, I need to re enter my apn manually. (APN don't appear automatically)
That's why I suggested trying one of these apps, so you don't need to enter the APNs manually.
 
kumeipark
Old
#5  
kumeipark's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 141
Join Date: Sep 2008
Location: Imphal


Try using Internet Settings to download apn automatically.

Sent from my C6802 using Tapatalk
 
jurray1987
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Aug 2014
Unhappy Xperia Z Ultra APN Settings Help!!!

I just got an Xperia Z Ultra phone, and I have had MUCH difficulty trying to find the right APN settings. I've bounced from site to site, and nothing has worked. Straight Talk emailed me APN settings and they didn't work. I think it's because they sent me an older sim card and gave me new settings for their new sim cards. Last night at one point, I DID get it on the edge network, but because I didn't think that was good enough. I cleared those settings, and now I can't remember them to even get back to that point. I'd rather be on edge than nothing at all.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Paid Android App Developers Will Soon Have to Provide Physical Address

Google has now changed its policies regarding paid app developers. … more

Windows Developers Rejoice! Dev Program’s $99 Yearly Fee is No More!

Microsoft rule in the mobile market, much like the giant dinosaurs … more

Add the Xperia Z2 Lock Screen to Your Favorite KitKat ROM

Almost every OEM adds its own unique flair to their stock firmwares. While some of … more

Android App Review: Control Your Phone with Quick Control Panel – XDA Developer TV

Your Android smart device has many features that you … more