S-View Clocks for Note 4

Do you want a classy clock for your classy S-View cover? XDA Recognized Themersibinnhas provided us very … more

1% Battery Mod Themes for M8 Lollipop

If you have the battery-themer mod “1% battery”, this collection fromXDA Recognized Themer … more

No Timeline for Wi-Fi Direct Vulnerability , Says Google

CoreSecurity and Google have an ongoing dispute over the nature of a Wi-Fi Direct … more

Android Is the First Mobile OS to Ship 1 Billion Devices In a Year

Another milestone for Android! According to Strategy Analytics’ … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help: Photos won't Auto Backup to Google photos anymore

OP dmaco

29th June 2014, 08:12 PM   |  #1  
dmaco's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Hi guys,
For some reason my photos on my HTC One 4.4.2 has stopped syncing to the usual Google+ Auto Backups that were working fine before this to Google+ photos. When I go onto the 'Photos' app, it's say it's 'Backing up, 201 to go... ' but it never finishes.

I have checked all options and everything is set to sync. In my Android setting, everything is checked to sync. I've no idea why my new photos will not back up to my Google photos account any more. Any help appreciated!

Thanks,
Darren.

Sent from my HTC One using Tapatalk
The Following User Says Thank You to dmaco For This Useful Post: [ View ]
6th July 2014, 01:41 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Having the same probleme. It used to work fine but now it doesn't backup new photos..
Galaxy S4
15th July 2014, 09:47 PM   |  #3  
dmaco's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
It started working again for me. Go onto G+ settings, and backup settings and toggle the backup on/off. It seemed to fix it now.

Sent from my HTC One using Tapatalk
24th July 2014, 06:13 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Camera
I have tried toggling off and back on and still it won't fix the problem. Haven't backed up since 4.4.3 update came I think, and every time I take a photo, I get a "google+ has stopped" message
GS4 GPE
30th July 2014, 05:47 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
I'm having the same problem. Toggling off/on did nothing.
5th August 2014, 05:09 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Mine seems to be up to date and backing up now. Here's what I did:

Settings >Apps >All >Google+ >Clear data

Admittedly, I'm not a tech pro...but this seems to have just wiped the data on the phone client and restart/sync.
5th August 2014, 07:55 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by hunterjinx

Mine seems to be up to date and backing up now. Here's what I did:

Settings >Apps >All >Google+ >Clear data

Admittedly, I'm not a tech pro...but this seems to have just wiped the data on the phone client and restart/sync.

Clearing app data and cache will solve most problems.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes