Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,471 Members 43,274 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Error building CM11

Tip us?
 
Keithn
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 95
Posts: 392
Join Date: Feb 2011
Default Error building CM11

To anyone who has been successfully building, I cant figure out this error. I tried syncing with TheMuppets repo and using the extract files on my phone, but I keep getting this error
Code:
make: *** No rule to make target `vendor/htc/m8/proprietary/vendor/lib/libtime_genoff.so', needed by `/home/keithn/cm11/out/target/product/m8/obj/lib/libtime_genoff.so'.  Stop.
Any assistance would be apreciated.
 
ashyx
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 282
Join Date: Oct 2012
Looks to me like you haven't set up your environment properly.
 
pimpmaneaton
Old
(Last edited by pimpmaneaton; 6th August 2014 at 06:13 AM.)
#3  
pimpmaneaton's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2536
Posts: 1,967
Join Date: Apr 2010
Location: West Jordan UT

 
DONATE TO ME
Default Did you get it fixed.

So I am attempting to build Bean Stalk for the M8 and I am getting the same build error.

I am using Builduntu latest release, should be setup to build out of the box.
http://soupdawg.wordpress.com/2014/0...evelopment-os/

Code:
make: *** No rule to make target `/home/pimpmaneaton/BS/out/target/product/m8/obj/lib/libtime_genoff.so', needed by `/home/pimpmaneaton/BS/out/target/product/m8/obj/SHARED_LIBRARIES/libandroid_runtime_intermediates/LINKED/libandroid_runtime.so'.  Stop.
I am getting the same error and have the OS updated and also gone through many of the guides that show how to set up a Ubuntu 14.04 machine up to build.

Hoping that someone might be able to shed some light on this. Thanks in advance.


EDIT: Got it figured out.........I forgot to sync vendor/htc.

Rom/Theme Series!


Samsung Galaxy Note 10.1
Sensation.
Kindle Fire
Acer Iconia A500
Verizon Samsung Galaxy S3


DO YOURSELF A FAVOR AND PERFORM NANDROID BACKUP. [C]over [Y]our [A]$$
 
task650
Old
#4  
task650's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 47383
Posts: 21,792
Join Date: Sep 2010
Location: Portland, Oregon

 
DONATE TO ME
You need to sync the blobs https://github.com/TheMuppets/proprietary_vendor_htc
 
task650
Old
#5  
task650's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 47383
Posts: 21,792
Join Date: Sep 2010
Location: Portland, Oregon

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ashyx View Post
Looks to me like you haven't set up your environment properly.
Nothing to do with the environment. It states the issue clearly. It's missing proprietaries.
 
Keithn
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 95
Posts: 392
Join Date: Feb 2011
Yup you guys got it. I had them synced to the wrong location which is why I was confused about it.

Sent from my SHIELD Tablet
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Navigate to Your Favorite Places with LocationDetector

If you’re enjoying an active way of life, you probablytravel a lot, go fishing, … more

LifeStats Automatic Journal Keeps Tabs of Your Day

Most of us live very active lives. This is after all why we’re fans of mobile … more

Android App Review: Hide Your Files with Androignito – XDA Developer TV

Stop right now, look at your phone, and see how many pictures, … more

BrightNotes Makes Cloud Notes Simple and Easy

There are literally thousands of note taking apps available on Android, with practically every … more