Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,247 Members 47,844 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

F400S/K/L Versions (Hardware Comparison) and usage on AT&T

Tip us?
 
bishwa_it
Old
#61  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Apr 2011
Default LTE 40/2300 mhz

any idea if any of these models work on LTE 2300mhz band 40? Am planning to import one from Korea..
 
vineet381
Old
#62  
vineet381's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 452
Join Date: Sep 2011
Location: New Jersey
Can QR remote control be configured for F400K on Verizon FIOS set top cable box?

Sent from my LG-F400K using Tapatalk

Current- LG G3 F400K
Nexus 4- Purity ROM with Francko Kernel
SG II SGH I777- Shocstock ROM
 
gsanches
Old
#63  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Mar 2013
Location: São Paulo
Default F400S LTE, GSM and WCDMA Bands

I'm looking in my G3 F400S's (Korean) hidden menu and confirming that it works with the following bands:

WCDMA: 800, 850, 900, AWS (?), 1900, 2100.

GSM: 850, 900, 1800, 1900.

LTE: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20, 28, 40.

Also would like to say for those with the Korean version...I've rooted mine and flashed the SphinX G3 Neo V2.0 ROM...and I must say that I'm more than happy!!!

I'm able to access all hidden features like LTE-Only, my "home" ain't in Korea anymore, the default weather app is now Accuweather...and many other stuff that I preffer.

So concluding...root, install SphinX ( there's also the VDT V8 Full, but I find it too difficult to install and gave up) and install the G3 Tweaksbox from Google Play (you'll be able to modify many features from your ROM).

That's it guys...Have fun!

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

Quote:
Originally Posted by mikeythedude View Post
Any of them will do. I would say go for the one that gives you the best price. At this point, enough AT&T users have gotten their hands on all 3 variants. Most can get LTE through band 17 (700 MHz) which is available on all 3 phones.
Hey mikeythedude...I don't know why, but I tried my F400S with AT&T in NY and only got 3G...no 4G or LTE...just for you guys who are asking to know.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes