Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

cm11 4.4.3 is out

OP jasonyu007

5th August 2014, 08:41 PM   |  #41  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
180 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by madsponge26

Pretty good in latest CM 11 M9..

I sadly am still having the same problem and I'm totally stumped.

Changing the rom nor gapps doesn't seem to change it in the slightest. The checkin service for Google services framework stops.
6th August 2014, 12:36 PM   |  #42  
lobiik's Avatar
Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 0
 
43 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Quote:
Originally Posted by qwasz123

I'm having problems with the latest nightlies, it seems that my phone won't connect to Google play services after a while (icons go orange in the quick settings menu).

I've tried different gapps and roms, it seems to only effect Cyanogenmod. Any ideas?

Edit: seems to be affected by 5ghz WiFi, when I force only 2.4ghz there is no problem.

Edit 2: nope same problem.

strange, I didn't have any of those issues (neither 2.4 or 5GHz wifi or mobile connection). I'm on nightlies pretty much since I got Togari few months ago. Did you do clean install or dirty flashing?
6th August 2014, 03:43 PM   |  #43  
madsponge26's Avatar
Senior Member
Flag Makati City
Thanks Meter: 620
 
1,802 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by lobiik

strange, I didn't have any of those issues (neither 2.4 or 5GHz wifi or mobile connection). I'm on nightlies pretty much since I got Togari few months ago. Did you do clean install or dirty flashing?

I got camera freeze sometimes.

Sent from my Xperia Z Ultra using XDA Free mobile app
6th August 2014, 06:00 PM   |  #44  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
22 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by madsponge26

I got camera freeze sometimes.

Just install Z1 Camera Fix and enjoy.
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=52696903


Sent from my Xperia Z Ultra using XDA Free mobile app
Last edited by y0ung; 6th August 2014 at 06:03 PM.
7th August 2014, 07:56 AM   |  #45  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
180 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by lobiik

strange, I didn't have any of those issues (neither 2.4 or 5GHz wifi or mobile connection). I'm on nightlies pretty much since I got Togari few months ago. Did you do clean install or dirty flashing?

Clean install, it seems to be a problem with any WPA WiFi router, otherwise it works. This m15 any rom I use also...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes