Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] changing apn protocol

OP mexigga

19th May 2014, 09:53 AM   |  #1  
When editing or creating an APN, the apn protocol is greyed out...any way to edit this?

My end goal is to create an apn with protocol IP6...
19th May 2014, 09:41 PM   |  #2  
dicksteele's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 1,545
 
2,397 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by mexigga

When editing or creating an APN, the apn protocol is greyed out...any way to edit this?

My end goal is to create an apn with protocol IP6...

I'm trying to figure out why it's greyed out....
DS
19th May 2014, 09:49 PM   |  #3  
rangercaptain's Avatar
Senior Member
Flag West Coast of California
Thanks Meter: 1,687
 
4,458 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
I've never been able to edit that line.
The Following User Says Thank You to rangercaptain For This Useful Post: [ View ]
20th May 2014, 12:28 AM   |  #4  
dicksteele's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 1,545
 
2,397 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
There was one ROM I was able to do it on. Unfortunately don't remember which one.

Also on my ROM the option to enable APN is greyed out. I have seen that available on ROMS.

Maybe I'm thinking CM or AOSP ROMs had those options.

EDIT:
I knew I wasn't losing my mind..... Yet.

Just flashed SlimKat 4.4. Option is available on that. I just have to remember where that info comes from.
Last edited by dicksteele; 20th May 2014 at 12:43 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to dicksteele For This Useful Post: [ View ]
22nd May 2014, 06:09 AM   |  #5  
Quote:
Originally Posted by dicksteele

There was one ROM I was able to do it on. Unfortunately don't remember which one.

Also on my ROM the option to enable APN is greyed out. I have seen that available on ROMS.

Maybe I'm thinking CM or AOSP ROMs had those options.

EDIT:
I knew I wasn't losing my mind..... Yet.

Just flashed SlimKat 4.4. Option is available on that. I just have to remember where that info comes from.

Tried a build prop edit to enable editing greyed out APN settings....rebooted and....nothing . did not work.
3rd July 2014, 07:46 AM   |  #6  
Disregard
Last edited by mexigga; 18th July 2014 at 01:18 AM.
7th August 2014, 04:19 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
More
Quote:
Originally Posted by mexigga

Disregard

Did you ever figure out how to do this? I'm looking for an answer and can't find one.
8th August 2014, 03:06 AM   |  #8  
Quote:
Originally Posted by bigpoppapaul

Did you ever figure out how to do this? I'm looking for an answer and can't find one.

Possible solution to adding ipv6...

check it out

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes