Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Is there anyone can change G3 navbar?

OP jbgg

16th June 2014, 10:55 AM   |  #11  
Jhon998's Avatar
Senior Member
Flag UAE - Abu Dhabi.
Thanks Meter: 56
 
498 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
[QUOTE=jbgg;53433511]
Quote:
Originally Posted by Jhon998


Of course, I reboted.
but It doesn't work, too.
And, now I'm using SphinX rom. Does it make any problem to change softkey?



What kind of prob is it? it just change the icons of the keys..

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

Quote:
Originally Posted by jbgg

Umm.. It doesn't work, too


Try to use XBlast xposed, but its limited to a number of a themes, but also you could apply a zip, if present, google it...
17th June 2014, 10:02 AM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
[QUOTE=Jhon998;53438139]
Quote:
Originally Posted by jbgg




What kind of prob is it? it just change the icons of the keys..

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------




Try to use XBlast xposed, but its limited to a number of a themes, but also you could apply a zip, if present, google it...

It has an error on my device. It has stopped every time.
17th June 2014, 03:40 PM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I found an app named G2 xposed.
it can change my softkey work and color, but it can't change the position and can't add task button.
If someone find other cool app, please tell me. lol
18th June 2014, 02:12 AM   |  #14  
Jhon998's Avatar
Senior Member
Flag UAE - Abu Dhabi.
Thanks Meter: 56
 
498 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jbgg

I found an app named G2 xposed.
it can change my softkey work and color, but it can't change the position and can't add task button.
If someone find other cool app, please tell me. lol


isn't task button already in G3??
18th June 2014, 04:05 AM   |  #15  
Jhon998's Avatar
Senior Member
Flag UAE - Abu Dhabi.
Thanks Meter: 56
 
498 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
[QUOTE=jbgg;53463416]
Quote:
Originally Posted by Jhon998


It has an error on my device. It has stopped every time.



Don't install 1.8.6, install 1.8.5 instead, because the app tested o earlier versions of android, mine too the G Pad FC at 1.8.6, but works great at 1.8.5, just uninstall and re-install previous version... then try the navigation bar...
18th June 2014, 04:14 PM   |  #16  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Jhon998

isn't task button already in G3??

Yes, it has
But when I use this app, it change to menu(Long press tasks).
And I can't change keys, so i'm using back-home-menu. I'd like to use task-home-menu-back.
18th June 2014, 04:28 PM   |  #17  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
[QUOTE=Jhon998;53484598]
Quote:
Originally Posted by jbgg




Don't install 1.8.6, install 1.8.5 instead, because the app tested o earlier versions of android, mine too the G Pad FC at 1.8.6, but works great at 1.8.5, just uninstall and re-install previous version... then try the navigation bar...

Yes it works, but actions that i cant do is same with G2Xposed.(color change, bar height)
26th June 2014, 11:00 AM   |  #18  
Jhon998's Avatar
Senior Member
Flag UAE - Abu Dhabi.
Thanks Meter: 56
 
498 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jbgg

Im using f400l(korea), and I want to change navbar theme.
But I cant change it because of my idiot head...
I already use many xposed moduls, but navbar didnīt change.
Who can help me?

Try this

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=53618484
8th August 2014, 07:01 PM   |  #19  
Adrluna23's Avatar
Member
Los Angeles
Thanks Meter: 6
 
36 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by jbgg

Im using f400l(korea), and I want to change navbar theme.
But I cant change it because of my idiot head...
I already use many xposed moduls, but navbar didnīt change.
Who can help me?


You can try to use G3 TweaksBox, however from what I've seen, it only can change the color of the nav icons.
Hope that helps! If I find an alternate method, I'll be sure to let you know!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes