Post Reply

[Q] My ZL become brick after OTA 4.4 update

OP remav

10th June 2014, 12:54 PM   |  #1  
OP Member
Flag Brasov
Thanks Meter: 4
 
68 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Hi,

I have my xperia zl c6502, I just bought and when I connected to the internet it show that I have a new system update, I push to make the update, was for the new version 4.4. After I made a restart my phone was dead. Now when I press the power button it only vibrate once and nothing else. I saw that this is mean it's a soft brick. I tryed to flash another ftf file, but no result. Same with PCC, it work , say that it's ok but nothing happend after restart. I can connect in fastboot mode or flash mode. I think the BL is locked. I gues that the check for usb debbuging mode was not made in settings before the brick (I don't know if is matter or not this). The charging is not work. I opened the back cover and I measured the voltage on battery and is low now. I try to charge it with an external power source. What can I do to restore the phone. I see not sign on screen from than, like the display is dead, only the LED is get in red or blue (fastboot mode). Other interested thing is that I try to connect in flash mode the LED is get green for 1 sec after that is off but flash tool say that the device is connected in flash mode Not interested for data, was nothing inside because was new. It have not warranty.

Can somebody to help me?

Thanks.
17th June 2014, 12:52 PM   |  #2  
OP Member
Flag Brasov
Thanks Meter: 4
 
68 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I see nobody can help me.

OK.

I discover other thing. Each time when I want to flash a new ftf say all are ok until the end, but when I want to flash again and say the status for the ftf from device I see always is the same ftf version, not what I tryd to flash last time. To undestand better can have a look at a log file what I saved. I think that there is no flashing, I have the first ftf when the problem appeared. I unlocked the BL too but no change, only in the status I can see that the BL is unlocked (say ROOTED).
Realy nobody can have an ideea what to do next?
Attached Files
File Type: txt flashtool_2014-06-17_10-21-06_.txt - [Click for QR Code] (18.7 KB, 12 views)
10th August 2014, 05:57 PM   |  #3  
Junior Member
Flag Aguascalientes
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Unhappy
Hi, i have E X A C T L Y the same problem, i dont know what to do. Ive been searching similiar problems in XDA and i think i found something, maybe the TA (Trim Area) is damaged and it causes the phone doesnt boot. For more information visit this post:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1252019
Last edited by Gianderezzed; 10th August 2014 at 06:19 PM. Reason: mistake
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes