Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,424 Members 36,690 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD] Enable Miracast support on 4.2.2

Tip us?
 
rollon76
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 122
Posts: 90
Join Date: Apr 2011
Location: Moscow
Default [MOD] Enable Miracast support on 4.2.2

In build.prop edit ro.sys.miracast=false on true
Thats all
Turn off WIFI and go to settings - mediaoutput - search .
Thats all
The Following 3 Users Say Thank You to rollon76 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
RumBle
Old
(Last edited by RumBle; 23rd May 2014 at 10:33 AM.) Reason: add edit
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Mar 2005
HTC One X+, not work. Android Revolution 8.0. After i go to settings - mediaoutput - search, i w got HTC media link menu. Its mean that htc block miracast softwarely and on One X+ need to resolve this situation soft. too. Because WiFi direct connected to miracast dongle (prestigio PMD1) fine and wait the screen from my device.
 
ZeussPL
Old
#3  
ZeussPL's Avatar
Member
Thanks Meter 17
Posts: 66
Join Date: Sep 2013
Can i connect to Samsung Smart TV via Miracast?
(N00B Question)
 
billah420
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 22
Join Date: May 2009
Thanks for the advice but I couldn't save the build.prop file after Editting it. Any other solutions?
 
ZeussPL
Old
#5  
ZeussPL's Avatar
Member
Thanks Meter 17
Posts: 66
Join Date: Sep 2013
First get R/W permissions in for example ES Explorer, then try to save build.prop
 
billah420
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 22
Join Date: May 2009
Quote:
Originally Posted by ZeussPL View Post
First get R/W permissions in for example ES Explorer, then try to save build.prop
Thanks for the advice. One thing I forgot to mention in my last post is that when I open the build.prop file, I don't see any lines that mentions miracast or anything related to that. Do I just copy that line and paste it in the build..prop?
 
Modding.MyMind
Old
#7  
Modding.MyMind's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,557
Posts: 1,763
Join Date: Nov 2013
Location: Richmond, Virginia

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by billah420 View Post
Thanks for the advice. One thing I forgot to mention in my last post is that when I open the build.prop file, I don't see any lines that mentions miracast or anything related to that. Do I just copy that line and paste it in the build..prop?
Make sure you are on 4.2.2. If you are, then it is there, you just mistakenly overlooked it.

Sent from my C525c using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Flyme OS Finds Its Way to the Google Nexus 5

Flyme OS is a heavily modified Android variantdeveloped by the Meizu team for their MX … more

MultiROM Makes Its Way to the LG G2

Over the last few weeks, we’ve seen quite a fewflagship (and former flagship) devicesget to … more

Jair Player with a Major Update–Here’s What’s New!

Back in May, we talked a bit aboutJair Player, a nice looking music … more