How to Control Both Moto G and Moto E LEDs

Notification LEDs offer a great way to check for notification at a glance on the Moto G (2013) and … more

LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

I9192 Colored Signal bars

OP Ammitz

11th August 2014, 01:21 PM   |  #11  
dreamdrake's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 15
 
124 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by lgarnaik

Will it work on official tw rom 4.4.2

Sent from my GT-I9192 using XDA Premium 4 mobile app

Just tried it on SilviuMlk 4.4.2 rom..Unfortunately, not working..
A pity, because they were a beauty..
11th August 2014, 07:36 PM   |  #12  
SilviuMik's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 820
 
958 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dreamdrake

Just tried it on SilviuMlk 4.4.2 rom..Unfortunately, not working..
A pity, because they were a beauty..

Yeah because now Samsung/Google decided to use *.spi files inside their apps and not so many *.png files . Script must be updated to reflect this
12th August 2014, 12:37 AM   |  #13  
dreamdrake's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 15
 
124 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by SilviuMik

Yeah because now Samsung/Google decided to use *.spi files inside their apps and not so many *.png files . Script must be updated to reflect this

A pity, as I said..Transparent menu background also not working (same reason I suppose..) ..
Your transparent weather widget still works, though..
Last edited by dreamdrake; 12th August 2014 at 12:39 AM.
12th August 2014, 12:50 AM   |  #14  
note_FTW's Avatar
Junior Member
Flag Gold Coast
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Thanks for this
12th August 2014, 01:12 AM   |  #15  
dreamdrake's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 15
 
124 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
@ Ammitz..

Thought I would give it a try..
Is there any chance of fixing this for 4.4.2 ?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes