Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,645 Members 38,879 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

G3 F400K Factory Reset - wants McAfee password

Tip us?
 
frostywinter
Old
(Last edited by frostywinter; 14th June 2014 at 05:50 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 148
Join Date: Oct 2010
Default G3 F400K Factory Reset - wants McAfee password

Fixed
Tks
 
marcvicel
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by frostywinter View Post
Fixed
Tks
I;ve 1 G3 like this,after restore to stock "with TOT" I get McAfee password.Could you help me your solution,Thanks you
 
amitbhawani
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Dec 2010
Location: Hyderabad
Can you tell me how did you fix this issue?

Have got the same issue and the PIN was never setup. This is crazy.
 
u1988
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 183
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by frostywinter View Post
Fixed
Tks
How did you fix this issue?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes