Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] How to unlock?

9th June 2014, 07:17 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
54 posts
Join Date:Joined: May 2014
I want to use a tmobile SIM on the captivate but it asks me for a code. How do I get one? I searched up guides on how to unlock it but all of them seem outdated. I upgraded from 2.2 to 2.3.5 to CM11 4.4.2 latest snapshot and rooted. I've tried the sgs unlock tool on the play store but doesn't work. Help would be appreciated, thanks.
Last edited by Bronando; 9th June 2014 at 07:30 PM.
9th June 2014, 09:40 PM   |  #2  
BWolf56's Avatar
Recognized Contributor
Flag Outaouais
Thanks Meter: 1,736
 
4,041 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Bronando

I want to use a tmobile SIM on the captivate but it asks me for a code. How do I get one? I searched up guides on how to unlock it but all of them seem outdated. I upgraded from 2.2 to 2.3.5 to CM11 4.4.2 latest snapshot and rooted. I've tried the sgs unlock tool on the play store but doesn't work. Help would be appreciated, thanks.

Did you see this? http://www.xda-developers.com/androi...-without-code/
13th August 2014, 06:37 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 5
 
46 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I have almost the exact same question, except I mistakenly sold my phone before doing the unlocking. Now the guy I sold it to needs to get it working on a nonAT&T network. He has a sim card.

Can anyone confirm a way to get CM11 (nightly in late July) unlocked? I don't have to revert him to stock 2.1 to unlock do I? From what I read, I don't want this guy to keep trying, as it may become unlockable after a five or so different attempts. Is this still true?

Obviously, I'd prefer free. This guy is seriously unhelpful with providing his comfort level or understanding of root/brick/unlock, etc.

e-unlocker.com is one site I found. Is this legit?
13th August 2014, 07:25 PM   |  #4  
BWolf56's Avatar
Recognized Contributor
Flag Outaouais
Thanks Meter: 1,736
 
4,041 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by orangezero

I have almost the exact same question, except I mistakenly sold my phone before doing the unlocking. Now the guy I sold it to needs to get it working on a nonAT&T network. He has a sim card.

Can anyone confirm a way to get CM11 (nightly in late July) unlocked? I don't have to revert him to stock 2.1 to unlock do I? From what I read, I don't want this guy to keep trying, as it may become unlockable after a five or so different attempts. Is this still true?

Obviously, I'd prefer free. This guy is seriously unhelpful with providing his comfort level or understanding of root/brick/unlock, etc.

e-unlocker.com is one site I found. Is this legit?

There's a few way, gotta look around the forum to find it.

You'll have to be on stock firmware though, Froyo I believe (2.2) but GB (2.3) might work. The guide should mention it.
13th August 2014, 08:11 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 5
 
46 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by BWolf56

There's a few way, gotta look around the forum to find it.

You'll have to be on stock firmware though, Froyo I believe (2.2) but GB (2.3) might work. The guide should mention it.

Thanks for the quick reply. I'm not sure if he's capable of reverting to stock 2.2...

Is requesting an unlock code from AT&T a no go? I talked with a rep and she seemed to think it was do-able. I'm still current and paid up with Att so that isn't a problem. I need the IMEI, but no need to waste time on that if it doesnt' work.

I currently use another phone with ATT.



thanks
13th August 2014, 08:14 PM   |  #6  
BWolf56's Avatar
Recognized Contributor
Flag Outaouais
Thanks Meter: 1,736
 
4,041 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by orangezero

Thanks for the quick reply. I'm not sure if he's capable of reverting to stock 2.2...

Is requesting an unlock code from AT&T a no go? I talked with a rep and she seemed to think it was do-able. I'm still current and paid up with Att so that isn't a problem. I need the IMEI, but no need to waste time on that if it doesnt' work.

I currently use another phone with ATT.



thanks

It should work with the unlock code. I haven't unlocked a Cappy in a very long time so I'm not sure if it needs the stock dialer. That being said, if he gets the pop-up box to enter the code, it should work.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes