Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Setting Up Android Wireless Internet Domain?

OP Frisbeeous

24th June 2014, 01:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hello Guys,
Please does anyone know how to set up androids wireless network domain?

For instance, if I connect to a wireless network which is running on a particular domain, in order to connect to the internet of that wireless connection, i need to specify its domain. Android is not able to pick up the correct domain or if it does, i cant see it and due to that I wish to set it up manually.

I tried using iphone and I was able to edit the domain settings but when I come back to Android which is my favorite, I cant seem to edit the domain. Cant even find where it is, in order to set it. Thus I am able to connect to the wireless network but cannot use its internet on my phone.

By the way, I am using a google nexus 5.


Any help would be appreciated a lot.

Thank you.
Last edited by Frisbeeous; 24th June 2014 at 01:16 PM.
13th August 2014, 10:35 PM   |  #2  
Sandy||Striker's Avatar
Senior Member
Flag faridabad
Thanks Meter: 25
 
103 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Frisbeeous

Hello Guys,
Please does anyone know how to set up androids wireless network domain?

For instance, if I connect to a wireless network which is running on a particular domain, in order to connect to the internet of that wireless connection, i need to specify its domain. Android is not able to pick up the correct domain or if it does, i cant see it and due to that I wish to set it up manually.

I tried using iphone and I was able to edit the domain settings but when I come back to Android which is my favorite, I cant seem to edit the domain. Cant even find where it is, in order to set it. Thus I am able to connect to the wireless network but cannot use its internet on my phone.

By the way, I am using a google nexus 5.


Any help would be appreciated a lot.

Thank you.


+1
i too want to know , how to do that ??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes