Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,884 Members 52,534 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: How was the Rom feel ???
Excelent 20 60.61%
Better 2 6.06%
Good 8 24.24%
Bad 0 0%
Worst 3 9.09%
Voters: 33. You may not vote on this poll

[rom][4.2.2][Aroma] ~=$kitkatian v3$=~[Discontinued]

Tip us?
 
ponnex
Old
#271  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 45
Join Date: Nov 2010
Location: Cagayan de Oro
hoping for an update
 
prax45
Old
#272  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2012
Default System icon

Can Anyone Tell Me How To Move The Wifi icon From the Signal Bar In V3
 
SMARTY BOY
Old
#273  
SMARTY BOY's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 155
Posts: 229
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by rishabh hanselia View Post
here it is : https://mega.co.nz/#F!SIR0VZbb!1m-JX1yneQ_SG2_a4bxB4A
and best of luck for your new rom , hope it will be amazing and bugless
link Not Working Buddy Can You Mirror Link Please

regards


Respect Developers By Hitting THANKS Button
 
pradeepmaddy
Old
#274  
pradeepmaddy's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 240
Posts: 267
Join Date: Jul 2013
Location: vellore,Tamilnadu
Quote:
Originally Posted by SMARTY BOY View Post
link Not Working Buddy Can You Mirror Link Please

regards
How can you use my files without my permission???? you must to ask permission before taking my files.. ok???

to you all.. first ask proper permission frm dev.. than take there files and all no probs with that
Click my signature to know my works


Respect Devz by hiting Thanks....!!
stay tuned with us...!!!!!!
The Following 2 Users Say Thank You to pradeepmaddy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
bikilado
Old
#275  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 36
Join Date: Sep 2013
Location: jharsuguda
Quote:
Originally Posted by pradeepsadhwani View Post
can some one guide me on how to install gravity box on V3?

Also, can some one provide patch to update su binary, it keeps giving an error to update su binary from recovery.
What's d problem. Just install gravity from xposed installer and use it.

Sent from my A110 using Tapatalk
 
naman4797
Old
#276  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 186
Join Date: Jun 2013
Anyone got the wifi working good? and @pradeepmaddy still waiting for the default recent apps patch
much appreciated.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes