Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,313 Members 49,870 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q]

Tip us?
 
jezi251
Old
#31  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 28
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by timmaaa View Post
It doesn't really matter to be honest. Most ROMs are of such a high quality that the nightlies are rock solid stable. Every so often they merge something in that might cause a little bug, but mostly you won't have to worry about that, and even when it does happen that's just a part of the fun of flashing custom ROMs.

Sent from my Evita
ok!!
 
jezi251
Old
#32  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 28
Join Date: May 2014
Default White screen appears

Quote:
Originally Posted by jezi251 View Post
ok!!
When ever i install custom rom,when system reboot it gives white screen" Htc quite brillaint this page is for development only....etc...
why it's not normallly start like factory rom..>??
 
timmaaa
Old
#33  
timmaaa's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 6,194
Posts: 13,084
Join Date: Jun 2011
Location: Melbourne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jezi251 View Post
When ever i install custom rom,when system reboot it gives white screen" Htc quite brillaint this page is for development only....etc...
why it's not normallly start like factory rom..>??
It's normal to see that on a modified device, it's because you have an unlocked bootloader. It doesn't really mean anything so you needn't worry about it.

Sent from my Evita
OnePlus One | crDroid/AK | TWRP 2.7.1.1

Do not PM me asking for assistance, that's what my Q&A thread is for!
 
jezi251
Old
#34  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 28
Join Date: May 2014
Thumbs up ok

Quote:
Originally Posted by timmaaa View Post
It's normal to see that on a modified device, it's because you have an unlocked bootloader. It doesn't really mean anything so you needn't worry about it.

Sent from my Evita
ok
 
jezi251
Old
#35  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 28
Join Date: May 2014
Default keys

i have installed slim rom it was working gr8 from 2 months,last night suddenly the menu buttons are not working( < ^ [] )
i reinstall the rom and the menu didn't works..
i reinstall the stock version the menu didn't work...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


CyanogenMod 11 M10 Available for Supported Devices

Summer vacation isover for most students out there, and it’s the time to get back to … more

XDA Forums Added for the First Batch of Android One Devices!

Just yesterday, we talked about the highly anticipated launch of the first batch … more

XDA Xposed Tuesday: DonkeyGuard, Don’t Be a Donkey, Control Your Device – XDA Developer TV

Some applications ask for the world … more

Use Facebook Pictures as a LWP with Facebook View

One of the best things that Android has always offeredits users is the ability to tailor … more