Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

(FIXED) Just took 10p update and now I can't root...

OP jreed3786

13th April 2014, 01:31 AM   |  #31  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,210
 
4,391 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by suckme69

can you post a link ? tho the root to 10p?

Classy name :thumbdown:

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
13th April 2014, 01:34 AM   |  #32  
Member
Thanks Meter: 5
 
90 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Classy name :thumbdown:

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*

lkol thanks but nvm i rooted already and instaled cwm on the 10 p thanks
13th April 2014, 07:26 AM   |  #33  
bailey37821's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
126 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Just thought I would summerize all this (if its not completely clear yet)
If you are rooting to simply have some control over stock apps (killing all the ATT crap, like the address book back up that just wont stop!) then the best way is to root and freeze those apps. When you are ready to do an update just unfreeze those apps first and then ask for the update. When update is complete then re-freeze the apps. So far all the OTA updates have looked for specific changes to system apps for a clue that you are rooted. If it finds all the system apps intact, you will receive the update and most likely keep root.
13th April 2014, 07:08 PM   |  #34  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,210
 
4,391 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Or system app remover helps.. Lol debloating my own Roms is always what I do....

*KCCO*2SHAYNEZ*E980*
19th August 2014, 01:23 PM   |  #35  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by suckme69

lkol thanks but nvm i rooted already and instaled cwm on the 10 p thanks

Can you please temme how ?? Em new to all this
19th August 2014, 02:43 PM   |  #36  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by jreed3786

Anybody taken the same update? Universal root isn't working for me, it's saying it's a read only system. Any help??

((PROBLEM FIXED!!!)) HAVE PHONE ROOTED BEFORE, THEN USE TITANIUM BACKUP TO FREEZE AT&T APPS. Then update...enjoy still having root!

have you updated ?? can you please temme the Procedure ? or link ??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes