Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,490 Members 50,562 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] [4.4.4] [OFFICIAL] ParanoidAndroid 4.45 BETA2

Tip us?
 
Sandivisi
Old
#2671  
Sandivisi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 126
Join Date: Jun 2014
Location: Cianjur, ID
@anerik oke i see .
 
ygtenos
Old
#2672  
ygtenos's Avatar
Member
Thanks Meter 57
Posts: 69
Join Date: Nov 2012
Location: Rome
Quote:
Originally Posted by anerik View Post
https://docs.google.com/file/d/0B2fe...1VNTdYRFk/edit test this new unofficial one (BETA3) and look out for bugs. Specially the ram one
We're on it!
Should we clean flash again or is dirty flashing ok (coming from old unofficial Beta)?
Great job and super quick as always! You don't leave any room for complaints, you know that?
 
anerik
Old
#2673  
anerik's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1706
Posts: 2,295
Join Date: Aug 2012
Location: Buenos Aires
Quote:
Originally Posted by ygtenos View Post
We're on it!
Should we clean flash again or is dirty flashing ok (coming from old unofficial Beta)?
Great job and super quick as always! You don't leave any room for complaints, you know that?
Clean flash please! Thanks!
 
VividTheMan
Old
#2674  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 76
Join Date: Aug 2013
Idk what kernal Im using, I just flashed the 4.4.5 rom and no led
 
Bruaca
Old
#2675  
Bruaca's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 122
Join Date: Aug 2011
I am using pa_falcon-4.42-20140708.zip
The boot animation shows a horizontal line on the right side of the logo.
Is this a know bug?
 
ygtenos
Old
#2676  
ygtenos's Avatar
Member
Thanks Meter 57
Posts: 69
Join Date: Nov 2012
Location: Rome
OK, I dirty flashed earlier (sorry! Didn't see your reply!!!) and, as a matter of fact, I'm still experiencing a lot of ram being eaten (although, as of now, around 190mb are still free...) and camera keeps on behaving strangely (take a picture, but then pic is not saved and screen is frozen on the "not-taken" pic until you exit the app).
But yeah, once again, might be my fault actually.
I'll try and see tomorrow whether a clean flash will do the trick (but hopefully some other user will have tried that out!)
Bedtime for me!
The Following User Says Thank You to ygtenos For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
anerik
Old
#2677  
anerik's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1706
Posts: 2,295
Join Date: Aug 2012
Location: Buenos Aires
Quote:
Originally Posted by Bruaca View Post
I am using pa_falcon-4.42-20140708.zip
The boot animation shows a horizontal line on the right side of the logo.
Is this a know bug?
Yes

Quote:
Originally Posted by ygtenos View Post
OK, I dirty flashed earlier (sorry! Didn't see your reply!!!) and, as a matter of fact, I'm still experiencing a lot of ram being eaten (although, as of now, around 190mb are still free...) and camera keeps on behaving strangely (take a picture, but then pic is not saved and screen is frozen on the "not-taken" pic until you exit the app).
But yeah, once again, might be my fault actually.
I'll try and see tomorrow whether a clean flash will do the trick (but hopefully some other user will have tried that out!)
Bedtime for me!
What kernel? Because that camera bug was already sorted out with the kernel rebase and such. Thanks for reporting on the ram bug, but i really think you should clean flash
 
ygtenos
Old
#2678  
ygtenos's Avatar
Member
Thanks Meter 57
Posts: 69
Join Date: Nov 2012
Location: Rome
Quote:
Originally Posted by anerik View Post
Yes



What kernel? Because that camera bug was already sorted out with the kernel rebase and such. Thanks for reporting on the ram bug, but i really think you should clean flash
Default kernel.
Once again. My fault for not having clean flashed. The issue was present in last build, maybe it got carried over, for whatever reason...
 
axelroll
Old
#2679  
axelroll's Avatar
Member
Thanks Meter 15
Posts: 93
Join Date: Feb 2012
Location: Culiacan
I´ve clean Installed Beta 3, but my DPI is messed up, everything looks really small, and on Beta 2 i cannot take pictures.
What should I do?
 
ygtenos
Old
#2680  
ygtenos's Avatar
Member
Thanks Meter 57
Posts: 69
Join Date: Nov 2012
Location: Rome
Quote:
Originally Posted by axelroll View Post
I´ve clean Installed Beta 3, but my DPI is messed up, everything looks really small, and on Beta 2 i cannot take pictures.
What should I do?
Easy.
Download "Build.prop editor" from the play store, look for the strong "lcd.density" and change the value from 245 to 320. Reboot and done.
Pretty sure this had been answered previously...

Tags
aospa 4+, moto g, paranoid android
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes