What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more

PSA: Google Play Services Wakelock Affects Many 5.x ROMs

Wakelocks are the bane of the battery conscious, and this wakelock bug has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

On stok firmware ussd requests come in Chinese !

28th March 2014, 03:26 AM |#11  
Member
Thanks Meter: 12
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by amelor

It doesnt work for sense 6.0

yeah... is there any update? i installed and now my mobile network is off. i had to reinstall. and ofc the ussd is still chinese.
im using eclipse sense 6 Sprint Htc ONE
 
 
2nd April 2014, 01:35 PM |#12  
basheerbr's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
40 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by ser35

not necessarily rooted

how to fix without root
17th April 2014, 06:55 PM |#13  
Turge's Avatar
Recognized Developer
Flag Hamilton
Thanks Meter: 20,351
 
4,782 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by basheerbr

how to fix without root

You're asking the wrong question.

Root means you can modify /system while in Android.

To flash a zip (ie. modify /system while in recovery), you need a custom recovery and for this, you need to be S-OFF or HTC Dev unlocked.
22nd April 2014, 12:44 PM |#14  
basheerbr's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
40 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Yes my Sprint HTC one is simunlock through Sprint , when I use ussd to check balance got Chinese language, I am am not rooted my phone , how to fix ussd issue?

Sent from my HTCONE using Tapatalk
26th April 2014, 07:27 PM |#15  
arpith.fbi's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bangalore
Thanks Meter: 536
 
1,321 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
still no fix for sense 6.0?
22nd August 2014, 01:43 AM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by ser35

my fix base 4.06 & 4.19 (KK 4.4.2)
flash in recovery

am having the same problem my verizon HTC one variant. Help please
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes