Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more

Google Confirms “Android Lollipop Day” for November 3rd

A little over a week ago, Google announced the latest iteration of … more

Get Your XDA 2015 Custom Avatar and Signature Images Here

As stated in our motto, XDA Developer is for developers, by developers. The … more

Pin Your Photos on Android Lollipop with Photo Pinner

In the last few weeks,we have been talking quite a bit about Android 5.0 Lollipop. This … more
Post Reply

On stok firmware ussd requests come in Chinese !

OP mitek_ace

28th March 2014, 03:26 AM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 12
 
68 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by amelor

It doesnt work for sense 6.0

yeah... is there any update? i installed and now my mobile network is off. i had to reinstall. and ofc the ussd is still chinese.
im using eclipse sense 6 Sprint Htc ONE
2nd April 2014, 01:35 PM   |  #12  
basheerbr's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
37 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by ser35

not necessarily rooted

how to fix without root
17th April 2014, 06:55 PM   |  #13  
Turge's Avatar
Recognized Developer
Flag Hamilton
Thanks Meter: 19,828
 
4,753 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by basheerbr

how to fix without root

You're asking the wrong question.

Root means you can modify /system while in Android.

To flash a zip (ie. modify /system while in recovery), you need a custom recovery and for this, you need to be S-OFF or HTC Dev unlocked.
22nd April 2014, 12:44 PM   |  #14  
basheerbr's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
37 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Yes my Sprint HTC one is simunlock through Sprint , when I use ussd to check balance got Chinese language, I am am not rooted my phone , how to fix ussd issue?

Sent from my HTCONE using Tapatalk
26th April 2014, 07:27 PM   |  #15  
arpith.fbi's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bangalore
Thanks Meter: 534
 
1,311 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
still no fix for sense 6.0?
22nd August 2014, 01:43 AM   |  #16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by ser35

my fix base 4.06 & 4.19 (KK 4.4.2)
flash in recovery

am having the same problem my verizon HTC one variant. Help please
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes