Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,713 Members 39,291 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Condor][ROM][4.4.4] Unofficial CyanogenMod 11

Tip us?
 
Hetalk
Old
#491  
Hetalk's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2731
Posts: 2,467
Join Date: Sep 2011
Location: Ahmedabad

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by amarjit_rsingh View Post
I tried putting this one but did not work.

192.168.0.100
Gateway: 192.168.0.1

I am able to connect to my home wifi but not to my office wifi, this happen only when i am on CM11
Possibly because your office is using a different IP range.
Try 192.168.1.1 as gateway and some 192.168.1.123 or something non-standard for your ip address.
The Following User Says Thank You to Hetalk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
amarjit_rsingh
Old
#492  
amarjit_rsingh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 390
Join Date: Mar 2012
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Hetalk View Post
Possibly because your office is using a different IP range.
Try 192.168.1.1 as gateway and some 192.168.1.123 or something non-standard for your ip address.
Yeah, may be. But flashed back to stock rom, will wait for bugless cm
My First Android Phone: Sony Xperia Go
Successfully Rooted Micromax Smarty 4 A68 (SOLD)
Samsung Galaxy STAR GT-S5282 running Jelly Bean 4.1.2(SOLD)
Gionee Pioneer P2 running Jelly Bean 4.2.2 (SOLD)
Motorola Moto E running Kitkat 4.4.4
 
Muurahainen
Old
#493  
Member
Thanks Meter 20
Posts: 82
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by Hetalk View Post
Possibly because your office is using a different IP range.
Try 192.168.1.1 as gateway and some 192.168.1.123 or something non-standard for your ip address.
Or something non-standard...

You can also win in lottery.
Guessing correct ip range might be a bit hard task.

Similar wifi problem were also in earlier versions of cm for sony xperias.
LG Optimus 4X HD (P880)
Motorota Moto E (XT1021)
Samsung Galaxy TAB 2 (GT-P3100)
The Following User Says Thank You to Muurahainen For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Digidice
Old
#494  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 107
Join Date: Aug 2008
Location: Stavanger
Hi

I am looking for a phone i can have as an extra phone with me when i go trekking/camping/biking

This one look`s very cheap for me to use to record my trips,check maps etc.

I have an Nexus 5 now with Cyanogenmod, so i need an very cheap phone that i can root and tweak to use very low battery.

Is there an cheaper phone that this i can use ?

For now i have this one in my sight
 
digiboy1
Old
#495  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 69
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by Digidice View Post
Hi

I am looking for a phone i can have as an extra phone with me when i go trekking/camping/biking

This one look`s very cheap for me to use to record my trips,check maps etc.

I have an Nexus 5 now with Cyanogenmod, so i need an very cheap phone that i can root and tweak to use very low battery.

Is there an cheaper phone that this i can use ?

For now i have this one in my sight

This is not the place to discuss this. Please abide by the rules!
Secondly, so that you don't lurk around and do this in other posts, firstly, the camera of MotoE isn't that good so trips wouldn't be so great with it. If you're in India, go for some Micromax or Lava phone which are competitors of MotoE (search google). Also, you could go for Xiaomi RedMi. They are the same price and work decently plus have a good camera minus the Motorola(Google) branding.
 
smsaba
Old
#496  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2009
Unhappy GPS - Fix

Hi

When GPS fix expected. Data is working fine with XT-1022, Dual SIM.
But GPS is not working.
Tried to patch the GPS fix provided in another thread, still no luck.
 
Deadly
Old
#497  
Deadly's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3905
Posts: 10,153
Join Date: Jul 2012
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by smsaba View Post
Hi

When GPS fix expected. Data is working fine with XT-1022, Dual SIM.
But GPS is not working.
Tried to patch the GPS fix provided in another thread, still no luck.
Please don't ask ETA. It'll be done when its done.

If he knew when it would be fixed, he would have added GPS fix will be there on x.x.xx date in op. Or any other bug for that matter. Developing things or fixing can't be predicted. ETA only puts pressure and nothing helpful to fix the bug.
"Thanks button is just to avoid "thanks" posts in threads. Nothing more than that. Don't ask in signature or post for it and defeat the purpose why it was introduced"
The Following 4 Users Say Thank You to Deadly For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
@SidDev
Old
#498  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 201
Join Date: Aug 2013
Location: Kolkata
Quote:
Originally Posted by smsaba View Post
Hi

When GPS fix expected. Data is working fine with XT-1022, Dual SIM.
But GPS is not working.
Tried to patch the GPS fix provided in another thread, still no luck.
you are LUCKY that you got data working
I tried my luck a lot still I am unable to use data.

I would suggest you to stay happy with data at least its working for you.
now you want GPS too.
keep calm. and wait buddy. @Deadly @smsaba
happy to help you .
The Following User Says Thank You to @SidDev For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
smsaba
Old
#499  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2009
Went back to stock ROM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes