FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Unfortunately, the process com.android.systemui has stopped

10th June 2014, 04:13 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi guys! I have a problem with my moto G and cyanogenmod 11 (M5, M6 or nightly). The problem occurs when turn off or restarting the device, show the next message constantly: "Unfortunately, the process com.android.systemui has stopped".

Already wipe data/factory reset/dalvik cache and the problem continues when restart the phone! Can you help me, please?

The problem is with M5, M6 and nightly versions. M4 work perfectly!

Sorry for my english, It is not my language, I speak spanish!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-09-16-43-41.jpg
Views:	372
Size:	46.1 KB
ID:	2790156  
 
 
19th June 2014, 01:43 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by t1m0t0

Hi guys! I have a problem with my moto G and cyanogenmod 11 (M5, M6 or nightly). The problem occurs when turn off or restarting the device, show the next message constantly: "Unfortunately, the process com.android.systemui has stopped".

Already wipe data/factory reset/dalvik cache and the problem continues when restart the phone! Can you help me, please?

The problem is with M5, M6 and nightly versions. M4 work perfectly!

Sorry for my english, It is not my language, I speak spanish!

Did you ever get this worked out? For some reason my phone has started doing this on every rom that I try. Nothing I do seems to fix it.
10th July 2014, 12:24 PM |#3  
Junior Member
Flag Nelspruit
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,

Ditto!

I'm getting the same issue.

Thanks!
22nd August 2014, 12:16 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Same problem here with a Note 2 (CM11).

It happens sometimes waking up the phone too
23rd August 2014, 01:04 PM |#5  
pfufle's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 249
 
More
Just install the latest unofficial m9...you will be fine...

---------------------------------------------------------
Hit the thanks button if I helped you 8)
---------------------------------------------------------
23rd August 2014, 02:19 PM |#6  
XdroidBD's Avatar
Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 18
 
More
Did you wipe your cashe, dalvik cashe, data, system before flashing the rom ?

if so then try latest builds....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank