Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD] cost saving conversion for XMD[4.3]

OP ansebovi

23rd April 2014, 07:44 PM   |  #1  
ansebovi's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 810
 
1,075 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
so guys...fixed the bug of cost saving in conversation[for XMD]
here http://www.mediafire.com/download/zo...nversation.zip
thanks to guide by @DaRk-L0rD in here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2703113


instruction:
download and flash..

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-23-22-48-14.png
Views:	335
Size:	196.6 KB
ID:	2704312   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-23-22-48-18.png
Views:	294
Size:	195.8 KB
ID:	2704313  
Last edited by ansebovi; 27th April 2014 at 04:41 PM.
The Following 5 Users Say Thank You to ansebovi For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2014, 08:15 PM   |  #2  
DaRk-L0rD's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Isla de Muerte
Thanks Meter: 5,228
 
2,075 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Well done buddy
The Following 3 Users Say Thank You to DaRk-L0rD For This Useful Post: [ View ]
27th April 2014, 03:41 PM   |  #3  
Junior Member
Flag Semarang
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
sir, I have done flashing this mod. But still have notification for 70 and not 160 character. Am I wrong ?
27th April 2014, 04:40 PM   |  #4  
ansebovi's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 810
 
1,075 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by ericadiew

sir, I have done flashing this mod. But still have notification for 70 and not 160 character. Am I wrong ?

u must activate it in settings...
look my screenshot...it has 20 in a row and 8 column =20x8=160 right
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-27-20-00-50.png
Views:	1272
Size:	140.3 KB
ID:	2711902  
27th May 2014, 01:25 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by ansebovi

u must activate it in settings...
look my screenshot...it has 20 in a row and 8 column =20x8=160 right

I downloaded and flashed it and my messaging app dissappeared!!!!! What to doooooooo????
25th August 2014, 08:50 PM   |  #6  
rafik23's Avatar
Senior Member
annaba
Thanks Meter: 51
 
180 posts
Join Date:Joined: May 2011
make it with overlay
hi take this overlay and copy it to /system/vendor/overlay it's more simple than moded app

here apk and screen shot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-08-25-19-48-17[1].png
Views:	46
Size:	108.6 KB
ID:	2912001  
Attached Files
File Type: apk com.sonyericsson.conversations-res[2].apk - [Click for QR Code] (4.0 KB, 13 views)
25th August 2014, 08:54 PM   |  #7  
rafik23's Avatar
Senior Member
annaba
Thanks Meter: 51
 
180 posts
Join Date:Joined: May 2011
i've done but making overlay
i have do it with moding com.sonyericsson.conversations-res.apk and copying it on /system/vendor/overlay
and it work fine
Last edited by rafik23; 25th August 2014 at 08:58 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes