Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,176 Members 51,524 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][UB & LB] D650X ★ monxDIFIED™ ★ SIRIUZ2™ (442.314) BEST AROMA [v04-02][27/07]

Tip us?
 
funky0308
Old
(Last edited by funky0308; 17th August 2014 at 08:45 PM.)
#451  
funky0308's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 5061
Posts: 6,243
Join Date: Aug 2012
Location: Osijek

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by adamsmth663 View Post
well hers an interesting thing i found

for baseband info in .314 the sequence is 8974-AAAANPQZ -10

so then i installed generic .55 firmware and the baseband was 895-AA somethign but ended in -08 (so obviously different to .314)

now i installed monx rom again and tried to flash just the baseband files (from.55) with flashtool

and i looked at the baseband info and its still showing 8974-AAAANPQZ -10

so even though flashtool said it has flashed the .55 baseband, inactual fact it didnt flash the .55 baseband.

so theres something in this rom thats stopping it.
It's not in this ROM, it's same for almost all others, stock based...

Really weird...

I'm sure flashtool actually flashed baseband files but that's, obviously, not enough...

You tried to flash stock 402, with working lte and then flash monx on top of it?

What's really important is that flashing script don't wipe system but to overwrite it with another one.
That's the only thing I haven't tried yet...

Another solution is to flash stock 314 fw and make one flashable zip with all things from your favourite ROM.

That way you'll stay on clean stock fw and just have framework and modified apps from stock based ROM.

It's impossible for devs to add support for all regions (they are using one stock fw for base, of course) and some of us are screwed because of this...

I'll try to build flashable baseband zip for 6503.
We only need folder system/etc/firmware from stock 314.
Maybe that'll work...

Flashable baseband 6503 CROATIA EU

Instructions:
Backup your system!
Wipe cache and davlik cache and flash.
Restart

It'll say it's 6502 baseband but it's nit, it's for 6503... I'm just lazy to edit script


Sent from my D6503 using Tapatalk
 
alinghi100
Old
(Last edited by alinghi100; 20th August 2014 at 12:20 PM.)
#452  
alinghi100's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 496
Join Date: Dec 2012
Tapatalk error


Phone:Sony Xperia Z2 D6503
Rom: D650X ★ monxDIFIED™ ★ SIRIUZ2™
Kernel: Stock
Xposed Mods: Gravity Box + Greenify etc
 
alinghi100
Old
#453  
alinghi100's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 496
Join Date: Dec 2012
Too silence here... Mh...


Phone:Sony Xperia Z2 D6503
Rom: D650X ★ monxDIFIED™ ★ SIRIUZ2™
Kernel: Stock
Xposed Mods: Gravity Box + Greenify etc
The Following User Says Thank You to alinghi100 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
diego9016
Old
#454  
diego9016's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 169
Posts: 578
Join Date: May 2012
monx, can you add 24 volume steps? Thanks in advance.
 
alinghi100
Old
#455  
alinghi100's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 496
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by diego9016 View Post
monx, can you add 24 volume steps? Thanks in advance.
Use gravity box... Nowadays you can install every mod you want with xposed modules. In this case, gravity box.


Phone:Sony Xperia Z2 D6503
Rom: D650X ★ monxDIFIED™ ★ SIRIUZ2™
Kernel: Stock
Xposed Mods: Gravity Box + Greenify etc
 
hasbai
Old
#456  
hasbai's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 569
Join Date: Dec 2010
Location: Schweinfurt

 
DONATE TO ME
what DPI using this rom pls?
 
JackHanAnLG
Old
#457  
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 486
Join Date: Apr 2012
Location: Southend
Tried flashing this on the z2, it just seemed to get stuck while trying to flash through recovery

Any ideas ?

J

Sent from my Nexus 7 using XDA Free mobile app
 
diego9016
Old
#458  
diego9016's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 169
Posts: 578
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by JackHanAnLG View Post
Tried flashing this on the z2, it just seemed to get stuck while trying to flash through recovery

Any ideas ?

J

Sent from my Nexus 7 using XDA Free mobile app
What recovery are you using?
 
JackHanAnLG
Old
#459  
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 486
Join Date: Apr 2012
Location: Southend
Cwm recovery touch version 6 I believe

Sent from my Nexus 7 using XDA Free mobile app
 
diego9016
Old
#460  
diego9016's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 169
Posts: 578
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by JackHanAnLG View Post
Cwm recovery touch version 6 I believe

Sent from my Nexus 7 using XDA Free mobile app
Try this one and use Philz recovery.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes